26 / 04 / 2024

Emina Jahovic ve Sadettin Saran Çanakkale'de taş ev yaptırıyor!

Emina Jahovic ve Sadettin Saran Çanakkale'de taş ev yaptırıyor!

Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ve iş adamı Sadettin Saran'ın bir süredir aşk yaşadığı, ikilinin Çanakkale'de taş ev yaptıkları iddia edildi.



Mustafa Sandal'dan ayrıldak sonra, ismi iş adamı Sadettin Saran'la aşk dedikodularına karışan Emina Jahovic hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Jahovic ve Saran'ın Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki Behramkale Köyü'nde taş ev inşa ettirdiklerini söylendi. 

Gürültü şikayeti

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında ortaya atılan iddiaya göre, çift Temmuz'dan beri birlikte ve kaçamaklarına Çanakala'de devam edecekler. İkilinin bu kaçamağı ise kaldıkları lüks otelde gürültü yapınca ortaya çıktı.

Tedbirli çift

Lüks otelin odasında bangır bangır Sırp şarkıları dinledikleri belirtilen çift, otel yetkiilerine şikayet etti. Konu ile ilgili açıklama yapmayan ve asla bir arada fotoğraflanmayan çift için "Birkaç aydır aşk yaşadıkları söylenen ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak için tedbiri elden bırakmıyor" yorumları yapıldı. 

 

Ünlü isimler nerede yaşıyor?

 


Geri Dön