29 / 03 / 2024

Emina Jahovic ile Sadettin Saran Bebek'te ev arayışında!

Emina Jahovic ile Sadettin Saran Bebek'te ev arayışında!

İlişkilerine ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, ev arayışına başladı. Bebek'te süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi...



Mustafa Sandal olan 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitiren Emina Jahovic, ikinci kez nikah masasına oturacağının sinyalini verdi.

Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra Sadettin Saran ile ilişki yaşamaya başlayan 37 yaşındaki Sırp şarkıcı, işadamı sevgilisiyle bir ayrılık dönemi geçirmişti. Emina Jahovic, geçtiğimiz aylarda 55 yaşındaki sevgilisine ikinci şans vererek barıştı. İddialara Jahovic evlilik şartı ile barıştı.

Takvim’den Aydın Hamza’nın haberine göre, Emina Jahovic ile Sadettin Saran, aşklarına ikinci şansı verdikten sonra ev arayışına koyuldu. Bebek sırtlarındaki süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi. Sırp güzel ile Saran’ın ev gezmesi ‘Evlilik çok yakın’ düşüncelerini ortaya çıkardı.

Fiyatı yüksek buldu

İkili, geçtiğimiz gün Bebek'teki emlakçıları gezdi. Emina Jahovic ile Sadettin Saran, aylık kirası 120 bin TL olan Küçük Bebek sırtlarındaki havuzlu bir villayı çok beğendi. Çift kirasını fazla buldukları için şimdilik vazgeçtikleri villada daha önce Can Yaman'ın rol aldığı Dolunay dizisi çekiliyordu.

Çocuklar onay verdi

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Mustafa Sandal ile evliliğinden olan oğullarını Sadettin Saran'la tanıştıran Emina Jahovic, Yaman ile Yavuz'un sevgilisini çok sevmesi üzerine evlilik sürecini hızlandırdı..
 


Geri Dön