18 / 04 / 2024

Emina Jahovic Sadettin Saran Bebekteki ev

Emina Jahovic Sadettin Saran Bebekteki ev

İlişkilerine ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, ev arayışına başladı. Bebek'te süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi...

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın, Muhammed Hamza Aydın, M. Ubeydullah Yalçın, Sadettin Aydın ve Uğur Sivri ortaklığında kuruldu.

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Dream Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Topal tarafından kuruldu.

Iron Art Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Iron Art Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Bakırköy’de   200 bin  TL sermaye bedeli ile Sadettin Demir tarafından kuruldu.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Dikici tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Emina Jahovic Sadettin Saran Bebekteki ev Haberi

Emina Jahovic Sadettin Saran Bebekteki ev

Mustafa Sandal olan 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitiren Emina Jahovic, ikinci kez nikah masasına oturacağının sinyalini verdi.

Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra Sadettin Saran ile ilişki yaşamaya başlayan 37 yaşındaki Sırp şarkıcı, işadamı sevgilisiyle bir ayrılık dönemi geçirmişti. Emina Jahovic, geçtiğimiz aylarda 55 yaşındaki sevgilisine ikinci şans vererek barıştı. İddialara Jahovic evlilik şartı ile barıştı.

Takvim’den Aydın Hamza’nın haberine göre, Emina Jahovic ile Sadettin Saran, aşklarına ikinci şansı verdikten sonra ev arayışına koyuldu. Bebek sırtlarındaki süper lüks bir villayı gezen ikili, aylık kirası 120 bin TL olan evi çok beğendi. Sırp güzel ile Saran’ın ev gezmesi ‘Evlilik çok yakın’ düşüncelerini ortaya çıkardı.

Fiyatı yüksek buldu

İkili, geçtiğimiz gün Bebek'teki emlakçıları gezdi. Emina Jahovic ile Sadettin Saran, aylık kirası 120 bin TL olan...