25 / 04 / 2024

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.



1991'den günümüze kadar hizmet verdiği sürede bir milyon kişinin hayatına dokunan Eminevim, Ekim'de başlayan reklam filminin ikinci serisini Kasım'da yayınladı.

Türkiye’de ev sahibi olmayı bekleyen milyonlarca kişinin cevap aradığı sorulara cevap veren bilgilendirici nitelikteki reklam filminde, Elbirliği Sistemi’nin verdiği güvenle faizsiz ve kredisiz ev sahibi olabilmenin yöntemleri ve sistemin sunduğu avantajlar da anlatılıyor. Aynı anca henüz faizsiz sistemle tanışmamış geniş kitlelere, faizsiz ev ve araç sahibi olmak için nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatılırken, doğru tercih için teslimat sayıları, şirket tarihi gibi önemli bilgilerin ncelenmesi konusunda da insanları da bilgilendiriliyor.

Dijital mecralar ve ulusal TV kanallarında yayınlanan reklam filminde, Türkiye’deki milyonlarca kişi, aradığı yada merak ettiği sorulara sadece 44 saniyede cevap bulabilecek.


Eminevim, üyelerine 10 ayda 2,1 milyar lira tasarruf ettirdi!


Geri Dön