26 / 04 / 2024

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 



Gayrimenkul sektöründeki 54 senelik deneyimiyle İstanbul ve Dubai’de Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, İstanbul'daki yeni projesini Zeytinburnu’nda inşa edecek.

Selenium Park adıyla yükselecek proje için hazırlanan reklam filmi şehrin seslerini ve gürültü kirliliğini konu alıyor. Ön talep dönemindeki kampanyanın ön satış filmi de kişilerin yaşamlarındaki arka plan seslerine odaklandı. Tailor İstanbul reklam ajansı imzasına sahip yeni reklam filmi, bir tekstil firması sahibinin gün içerisinde yaşadığı yoğun tempoyu ve sonrasında Selenium Park’ta bulduğu huzuru anlatıyor.

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Çekimleri iki farklı platoda yapılan Selenium Park yeni reklam filminin ses dünyası, özel ses tasarımı ve efektler yardımıyla  yapıldı. Bir tekstil atölyesinin prodüksiyonla yeniden kurgulandığı reklam filminde hızlı montaj teknikleri kullanıldı.

Selenium markalı projeleriyle mega kent İstanbul’un mimarisine yeni bir soluk geriten Aşçıoğlu, şehri ve doğayı buluşturan alternatif bir hayat  sunuyor. Selenium Park projesinde 2 oda 1 salonda, 5,5 oda 1 salon bahçe dubleksine uzanan konforlu konutlar yer alıyor. Proje yatay mimarisi ve geniş yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor. 


Web: http://www.ascioglu.com/seleniumpark/

Selenium Park ön satışta!


Geri Dön