24 / 04 / 2024

Selenium Park ön satışta!

Selenium Park ön satışta!

Aşçıoğlu, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de Marmaray’a yürüme mesafesinde, tarihi kara surlarına ve 32 dönüm büyüklüğe sahip parka komşu yeni projesinde ön satış sürecini başlattı. 



Gayrimenkul sektöründe 54 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, Selenium markasıyla sunduğu kaliteyi şimdi Zeytinburnu’na getiriryor. Aşçıoğlu tarafından “Tarihin huzurunda derin bir nefes” sloganıyla hayata geçirilecek yepyeni yaşam projesi Selenium Park, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de, tarihi surlara komşu şekilde yükseliyor.

Selenium Park ön satışta!

Yatay Mimari Konseptli, Bahçeli, Balkonlu, Teraslı ve Sur Manzaralı Bir Yaşam

Bölgesindeki benzersiz yatay mimari konseptiyle 2 oda 1 salondan 5,5+1 bahçe dublekse kadar farklı konut tiplerine yer verilen Selenium Park, tarihi surlara ek olarak 32 dönüm büyüklüğündeki, içerisinde çocuk oyun parkları, yeşil alanı, yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal tesisleri yer alan Belgradkapı Parkı’ına da komşu. 

Yürüme mesafesinde özel üniversitelerin, köklü hastanelerin, eğitim kurumlarının, alışveriş merkezlerinin ve sosyal tesislerin olduğu Selenium Park projesinde, 112 metrekareden 352 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahip konutlar bulunuyor. Projede, 63 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçenekleri bulunan toplam 196 birim mevcut. Şehrin gerçek merkezinde, çok özel bir konum ve arazide villa konforunda bahçeli konut keyfine imkan veren Selenium Park projesindeki; bahçeli konut tipleri 3+1’den 5,5+1'e kadar değişiyor. 

Ön satış döneminde olan projede teslimlerin Ağustos 2023’te yapılması planlanıyor. Selenium Park projesinde, öncelikli seçim ve Aşçıoğlu finansman modeli ile vade farksız avantajlı ödeme planları da sağlanıyor. 

Selenium Park ön satışta!

“1 milyar TL Yatırımla Selenium Park’ı Ön Satışa Çıkarıyoruz”

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, 2001'den bu yana Selenium markası ismiyle yükselmeye başlayan projelerine bir yenisini ilave ediyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çekti. İrfan Aşçıoğlu, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Aşçıoğlu olarak proje geliştirdiğimiz bölgelerdeki beklenti ve ihtiyaçları derinlemesine analiz ederek, bölgede fark oluşturacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Ataköy’de hayata geçirdiğimiz 3 projedeki, yaklaşık 1100 bağımsız bölümün tesliminin ardından şimdi de Zeytinburnu’nda yepyeni bir projeye başlıyoruz. Bu bölgeye ilişkin olarak farklılaşma stratejimizi oluştururken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karması ile birlikte kültürümüzün en güzel ve en dostane geleneklerinden biri olan komşuluk ilişkisinin en üst seviyede yaşanacağı bir proje hayal ettik. Modern hayatın getirdiği şu ikilemi duymuşsunuzdur; kalabalıktan uzakta sakin bir hayat sürmek istiyorum ancak şehirden uzak olmak istemiyorum. Birçoğumuza bu olanaksız gibi gelse de Selenium Park, sakinlerine bu ayrıcalığı vadediyor. İstendiğinde dakikalar içerisinde şehrin tüm olanaklarına kolayca ulaşılabilecek konumu ile burası fiziken değil, zihnen uzaklaşılabilen bir yaşam sunuyor. Sosyalleşmeyi arttıran yatay mimari ile birlikte zengin sosyal tesisler sunan projeyi yaklaşık 1 milyar TL değerindeki yatırımla ön satışa çıkarıyoruz. Selenium Park’ta daha ferah yaşam alanları, daha az daire ve sakinler arasında daha fazla samimiyet hayal ettik. Ön talep döneminde yoğun ilgi gören projemizin geniş aile yaşamına uygun, komşuluk ilişkilerinin yoğun olduğu, nefes alan ve aldıran yaşam alanlarına ve zengin sosyal imkanlara sahip bir proje olacak. Bu projenin mimari konsepti ile birlikte konumu ve tarihi kara sur manzarası sayesinde geçmiş ile geleceğin buluşmasına şahitlik edeceğiz.”

Selenium Park ön satışta!

Tüm ulaşım araçlarına yakın ideal konum, geniş sosyal donatılar

Selenium Park projesi, Marmaray’a olan yürüme mesafesinin yanı sıra Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Ailelere dönük yaşam alanı tasarımı ile ön planda olan Selenium Park’ın, yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite yer alıyor. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım fırsatı sunan Kabataş-Bağcılar tramvayı ve projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı da Selenium Park’ın değerini artırıyor.

Araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimariyle dizayn edilen Selenium Park projesinde, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlara yer veriliyor.

Web: https://www.ascioglu.com/seleniumpark/


Geri Dön