28 / 03 / 2024

Eminevim'den 9 ayda 12 binin üzerinde teslimat!

Eminevim'den 9 ayda 12 binin üzerinde teslimat!

Emin Şirketler Grubu, 26 yıldır 100 binden fazla teslimat gerçekleştirdi. Firma 9 ayda 12 binin üzerinde teslimat yaptı.



Emin Şirketler Grubu, 26 yıldır 100 binden fazla teslimat gerçekleştirdi.  Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Üstün "Asıl amacımız insanlarımızın kolay yoldan ev sahibi olmalarını sağlamak" diye açıklamada bulundu.

 

Konya'da bir araya gelen Emin Şirketler Grubu Yöneticileri, Eminevim Satış Pazarlama Koordinasyon Toplantısı'nda bir takım kararlar alarak, geleceğe yönelik planlarını masaya yatırdı. Toplantıda 2017 yılının değerlendirmesi yapılırken, 2018 yılı hedefleri istişare edildi.

 

Konya'da gerçekleşen toplantıya; Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eminevim Genel Müdürü Pınar Üstün, satış, pazarlama, operasyon, insan kaynakları, finans bölümleri müdür ve yöneticileri; Eminevim’in tüm bölge müdürleri ve Konya Bölge şube müdürleri katıldı.

 

Pınar Üstün; “Başarının asansörü yoktur. Oraya merpenle çıkılır. Bizde buraya gelene kadar hep beraber çok merpen çıktık. Ve çıkmaya da devam ediyoruz. 2018 için çıktığımız merpen basamaklarının sayısı daha da artacak ve biz hep beraber zirveye doğru ilerlemeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu. Üstün, Toplumun alt ve orta gelirli kesimine hitap eden projeler ve organizasyonlarla bu kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçladıklarını bunda da başarılı olduklarını dile getirdi.

 

9 ayda 12 bin 458 teslimat

 

 

Teslimat biriminden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “2017 yılının ilk 9 ayında toplam teslimat sayımız 12 bin 458 olup, bu sayının parasal büyüklüğü ise 1 milyar 54 milyon 564 bin liraya (eski parayla 1 katrilyonun üzerinde) karşılık gelmektedir. 

 

Eminevim den 9 ayda 12 binin üzerinde teslimat!

 

2017 yılı ilk 3 çeyreğinde aylık ortalama 125 milyon TL’lik teslimat cirosundan bahsetmek mümkün. Teslimat tutarının yıl sonunda 1 milyar 500 milyon liraya ulaşmasını bekliyoruz. 

 


Geri Dön