20 / 04 / 2024

Eminevim'den Kocaeli'de 65 aileye tapu!

Eminevim'den Kocaeli'de 65 aileye tapu!

23 yıldır 'el birliği sistemi' ile vatandaşların ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Kocaeli'de 65 aileye tapularını dağıttı. Eminevim, ev alma imkanı bulunmayan ve yüksek geliri olmayan vatandaşlara hitap eden bir sistem...




Eminevim Türkiye'de ilk kez 'el birliği sistemi'ni ev ve otomobil alımı konusunda uygulayan Eminevim, Kocaeli'de 65 aileyi ev sahibi yaptı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Emin Üstün katıldığı tapu teslim töreninde çalışmalarını anlattı. Üstün "23 yıl önce Ümraniye'de kurulan ve altın günü sistemini profesyonel olarak ilk kez otomobil alımında uygulayan Eminotomotiv, uyguladığı sistem ile değişik gelir grupları arasında denge oluşturarak herkesin otomobil almasına olanak sağlladı. Eminotomotiv, vatandaşların ev alımında da bu sistemden faydalanması amacıyla Eminevim firmasını kurdu. Eminevim, yüksek geliri olmayan kesime hitap eden bir sistem. 

Faiz yok, vade farkı yok Ayda 500 liradan 3 bin liraya kadar taksitlerle ev sahibi oluyorlar. Bu sistemin avantajı ev sahibi olanlar evlerini alıyor, ev sahibi olamayanlar da ev sahibi olanlardan bir miktar yardım almış oluyor. Sistemde faiz ve vade farkı yok, çok ciddi bir ödeme yok" dedi. Eminevim Türkiye Satış Müdürü Sezai Gök de sistemle ilgili şunları söyledi: "Kredi kullanarak ev alan ailelerimizin aldıkları evin iki katından fazla faizinden de ziyade vermiş oluyor. Eakat Eminevim olarak bizim iştiraklerimiz, bizim ailemiz hiçbir şeküde faize girmeden, vade farkına girmeden, kendi imkanlan dahilinde, hatta kirada bile oturuyor olsalar kendi kirası haricinde ödeme imkanlarına göre, daha kolay yoldan maliyetsiz bir şekilde istedikleri yerden, kendi beğendikleri evi almasına vesile oluyoruz." 



Star


Geri Dön