28 / 03 / 2024

Eminevim'den Kütahya'da tapu teslimi!

Eminevim'den Kütahya'da tapu teslimi!

Eminevim'in Kütahya'daki tapu teslimle ilgili organizasyonuna 900 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Üstün de katıldı...




Eminevim'in Kütahya'daki tapu teslimle ilgili organizasyonuna 900 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Üstün. Musab Üstün, Genel Müdür İbrahim Çonkar, AKP Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ve kalabalık bir kent protokolü katıldı. Yemek ikramının da olduğunu programda 87 aileye tapuları teslim edildi. 

Eminevim Satış Müdürü Sezai Gök, 23 yıldır hayalleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu salonda bulunanlar büyük bir aile. Ben de bu ailenin bireyi olarak sizlerle beraber olmaktan, size hizmet etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Geçmişte olduğu gibi bugünün Türkiye'sinde de ev almak çok zor. Peşin parası olan aileler ev sahibi olurken, peşin parası olmayan aileler ya kredi kullanmak ya da ev almanın sadece hayalini kurmak zorunda kalıyorlar, işte biz Eminevim olarak el birliği ve yardımlaşma sistemiyle ev alma zorluğunun üstesinden geliyoruz. 

23 yıldan bu yana tüm Türkiye'de ev alma hayali bile kuramayan aileleri bir araya getirerek, onları kendi aralarında yardımlaşmaya sevk edip ev almanın zorluğunun üstesinden geliyoruz." diye konuştu. 

Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Üstün de. "insanın yaşaması için 3 temel ihtiyacı vardır. Bunlar barınma, giyinme ve beslenme. 

Barınma ihtiyacı bunların en başında gelir. Hepimizin barınması için bir yere ihtiyacı vardır. Temel ihtiyaçlarınızı karşılamak için diğer bireylerle yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmanız gerekir. Hayatı boyunca ev almayı hayal edenler, Eminevim'in el birliği sistemiyle bu hayallerine ulaşıyor. Eminevim de sizlere destek olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyor." ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından evlerin tapuları sahiplerine verildi. Gecenin sonunda gelen davetliler arasında yapılan çekilişle sürpriz hediyeler dağıtıldı. 



Milli Gazete


Geri Dön