20 / 04 / 2024

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış



Eminevim’in 30. yılı kapsamında geçtiğimiz Ekim'de başlattığı “Kayıt Ol Kazan, Tavsiye Et Kazan” kampanyasının çekilişi İstanbul’da yapıldı. 19 Mart Cuma günü noter ve milli piyango yetkilileri huzurunda yapılan çekilişi, on binlerce kişi Eminevim Youtube kanalı, Facebook hesabı ve web sitesi üzerinden canlı şekilde takip etti. Dört ay boyunca süren ve Türkiye genelinde yoğun ilgi gören ev ödüllü kampanyanın kazananı Ordu’dan Yeliz B. oldu. Faizsiz araç sahibi olmak amacıyla Eminevim’e kayıt yaparak kampanyaya katılma hakkı kazanan Yeliz B., aracını teslim aldığı güne denk gelen 19 Mart tarihindeki çekiliş sonrasında konut hediyesini kazandığını öğrendi. Aldığı haberle çifte mutluluk yaşayan talihli isim, kampanyanın büyük ödülü olan 600 bin TL değerindeki 2+1 konseptli evin sahibi oldu. Aynı gün hem araç hem de hediye evin sahibi olan Yeliz B., çekiliş törenine canlı yayınla bağlanarak yaşadığı büyük sevinci şu sözlerle paylaştı: “ Büyük bir şaşkınlık içindeyim ve tarifsiz bir mutluluk yaşıyorum. Bir süre önce faizsiz araç sahibi olmak için Eminevim’e kayıt oldum ve o esnada kampanyaya da katıldım. Bugün ise aracımı teslim aldığım sırada beni aradılar ve ev ödüllü büyük kampanyanın kazananı olduğumu söylediler. Mutluluğum ikiye katlandı. Şaşkınlığımı hala üzerimden atamıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Eminevim’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Çekilişle belirlenen ev ödülünün teslimi ise önümüzdeki haftalarda özel bir törenle gerçekleşecek"

Eminevim in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

20 bini aşkın kişi hediye evin sahibi olabilmek için başvurdu

Dört ay devam eden ve 31 Ocak 2021 tarihinde başvuru süresi sona eren ev ödüllü kampanyaya yoğun bir başvuru yapıldı. Hediye edilen evin sahibi olabilmek için 20 bin 210 kişi Eminevim’e kayıt yaparak başvuru yaparken tavsiye ederek katılanlarla birlikte toplam çekiliş hakkı ise 21 bin 195 oldu. 

Eminevim in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Kampanya ile 3.2 milyar TL’lik ev ve otomobil finansman talebi toplandı

Ekim'de başlayan ev ödüllü “Kayıt Ol Kazan, Tavsiye Et Kazan” kampanyasının büyük ödülünü kazanmak amacıyla yapılan 20 bin 210 başvuruyla 3.2 milyar TL düzeyinde ev ve otomobil finansman talebi de toplandı. Planlanan ve uzun vadede gerçekleştirecek teslimatlarla ülke ekonomisine 3.2 milyar liralık katkı sağlanacak.

Eminevim 300 milyon lira sermaye gücüyle uyum sürecine hazır!


Geri Dön