24 / 04 / 2024

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Emirgan Apartments by Seba

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...



Seba İnşaat'ın yeni projesi olan Emirgan Apartments projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıktı.  Emirgan Apartments by Seba  güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Ağırlıklı olarak, İstanbul’un İstinye, Etiler, Ulus ve Ayazağa gibi bölgelerde yeni projeler hayata geçiren Seba İnşaat, bu deneyimini şimdi de yeni projesi; ‘Emirgan Apartments by Seba’ ile İstanbul Boğazı'na taşıyor.

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

Emirgan Apartments by Seba projesinde yer alan konutlar geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. 1.957 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 8 bin metrekare inşaat alanına sahip.

53 daire ve 14 adet ticari üniteyenin bulunduğu Emirgan Apartments by Seba projesinde 1+1, 3+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra ayrıca 1+1, 2+1 asma katlı loft ve teraslı çatı daire tiplerine de yer veriliyod.

Projede yer alan konutlar brüt olarak 50 ila 257 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Emirgan Apartments by Seba projesi Emirgan Korusu’na 300 metre, Boğaz’a ise 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Emirgan Apartments by Seba projesi kapalı havuz, kapalı otopark alanı, spor salonu, sokak konsepti ile tasarlanmış iç avluya bakan holler ve bu iç avluda yer alan cafeyle dikkat çekiyor.

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!
Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi metrekare bazında 20 bin TL olarak belirlendi. Emirgan Apartments by Seba projesinde yer alan konutlar Eylül ayı sonunda sahiplerine teslim edilecek.

Web: http://www.sebainsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön