27 / 04 / 2024

EMİTT'te Başkent standı ilgi odağı oldu!

EMİTT'te Başkent standı ilgi odağı oldu!

DÜNYANIN en büyük 5. turizm fuarı olan " 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı "nda (EMİTT), Başkent'in tarihi sergileniyor. EMİTT' te Başkent standı ilgi odağı oldu...



 "18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'nda (EMITT) açılan Büyükşehir Belediyesi standı, ziyaretçilere keyifli bir Başkent  turu sunuyor.


DÜNYANIN en büyük 5. turizm fuarı olan "18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı"nda (EMÎTT), Başkent'in tarihi sergileniyor. İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenen ve 70 ülkeden 5 bin katılımcının yer aldığı fuarda, Büyükşehir Belediyesi standmdaki panoramik ekranlarda Ankara, şanına layık sunumlarla katılımcılara tanıtılıyor. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca standa yerleştirilen 2 panoramik ekran ile ziyaretçiler, Ankara'nın tarihi ve turistik bölgeleri ile kentsel dönüşüm ve rekreasyon alanlarını, taktıkları özel gözlüklerle farklı açılardan görme imkanı buluyor. Ziyaretçilere sunulan manzaralar arasında Ankara'nın değişik bölgelerinde yer alan 9 cami ile Kabakçı Konağı, Kamil Paşa Konağı gibi eski  Ankara  evleri, Dikmen Vadisi, Gençlik Parkı ve Göksu Parkı bulunuyor. 


Sabah Ankara 


Geri Dön