18 / 04 / 2024

Emlak Konut 2018 kampanyası başlıyor!

Emlak Konut 2018 kampanyası başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ocak-Mart ayları arasında gerçekleştireceği yeni kampanyasıyla vatandaşları ev sahibi yapacak.



 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasında yakaladığı rüzgarı bu yıl da devam ettirecek. Şirket yeni kampanyasıyla vatandaşları ev sahibi yapacak. Emlak Konut'un Ataşehir'deki genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda kampanya detayları paylaşıldı. Toplantıya Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ve Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut katıldı. Yüzde 10 peşinat ve 84 aylık ödeme planı kapsamında, alım yapanlardan faiz talep edilmeyecek. Ayrıca teslimi 3 yıl olarak baz alınan konutlar için de yüzde 5 ya da 10 tutarında bir ara ödeme alınacak. Mart sonuna kadar devam edecek kampanyada hedef tüketicileri faiz yükünden kurtarmak ve piyasayı canlı tutmak. 

 

Emlak Konut 2018 kampanyası başlıyor!

 

İnşaatta işçilik endeksinin yüzde 12.9 ve malzeme endeksinin de yüzde 25.1 arttığını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Konut maliyetleri yükseliyor ancak konut fiyatları artmıyor. Konut fiyatlarını bir anda yüzde 25 artıramayacağımızı düşünürsek, bu dönemde maliyet ile aynı hatta maliyetin altında satış yapılıyor” dedi. Maliyetlerin tavan yaptığı dönemde müteahhitlerin kampanyaya başlayacağını ve yüzde 25-30 indirimden söz ettiklerini anlatan Kurum, şu şekilde konuştu: “Bu maliyetine, kârsız satış demek. Piyasada şu an herkes işimi bitireyim, kimseyi mağdur etmeyeyim düşüncesinde. Konut fiyatlarının artmadığı bu dönemde alım yapmak çok avantajlı. Bu bir fırsattır. Konut ihtiyacı olanlar bu süreci iyi değerlendirsin, bir an önce alsın.”

 

Kurum, Emlak Konut GYO yüklenicilerinin Ocak-Mart döneminde uygulayacağı kampanya hakkında da şu açıklamayı yaptı: “84 ay sıfır faizli yeni bir kampanya başlıyor. Projeye göre, müteahhitin durumuna göre bu oranlar değişecek. GYODER, KONUTDER üyeleri de bu kampanyaya dahil oldu” 

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016'da gerçekleştirdiği kampanyayla konut sektörüne hareketlilik getirmişti. Geçen yıl şubat ayında gündeme gelen ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasında da 2 milyar liranın üzerinde gelir elde edilmişti.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön