16 / 04 / 2024

Emlak Konut 3. çeyrekte kar hedefini yükseltti!

Emlak Konut 3. çeyrekte kar hedefini yükseltti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı 3. çeyrekte 10 milyon metrekare arsa ve projelerin hayata geçirileceğini açıkladı.



Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gayrimenkul sektöründeki yeni hedefleri ve 2016 kar hedefini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda bildirdi. 


Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, İstanbul dışında Ankara, Denizli, Konya, Nevşehir ve Niğde’de projelere başladıklarını belirtti. 


Emlak Konut'un 2023 hedefini 250 bin bağımsız bölüm olarak belirten Kurum, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası katıldıkları kampanya ile 2 milyar lira ciro elde edildiğini belirtti. 


Anadolu'da proje atağında olan Emlak Konut 2016 yılı sonuna kadar Gebze ve Ankara’da 4 bin konut daha satışa arz edecek. Emlak Konut 2016 yılı için 1,5 milyar TL kar tahminini inşaatların hızlı ilerlemesi ve bu projelerdeki satışların da güçlü olmasının katkısıyla üçüncü çeyrek itibariyle net karı yaklaşık 1,8 milyar TL olarak yükseltti. 


10 milyon metrekare arsa ve  projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte Emlak Konut hedefleri doğrultusunda büyümeye devam edecek. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön