25 / 04 / 2024

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura başvuruları bugün sona eriyor!

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura başvuruları bugün sona eriyor!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen ve Emlak Konut tarafından hayata geçirilen Emlak Konut Başakşehir Evleri başvuruları bugün sona eriyor. Projede daire fiyatları 129 bin liradan başlıyor...



Emlak Konut Başakşehir Evleri başvuruları bugün sona eriyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen ve Emlak Konut tarafından hayata geçirilen proje, 1000 konuttan meydana geliyor. Daire satışlarının kura yöntemi ile gerçekleştirildiği Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde kura çekilişine katılım için 2 bin 500 lira ücret ödeniyor. 


İnşaat çalışmaları başladıktan 30 ay sonra teslimlerinin gerçekleştirileceği Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinde başvuru dönemi 2 Eylül'de başlamıştı.


Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyatları 129 bin liradan başlangıç gösteriyor.


TÜFE'ye göre banka kredisi imkanından yararlanılabilen Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinde 120 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede; 24 aya kadar 0 faiz, 60 aya kadar 0,40 faiz, 120 aya kadar 0,50 faiz oranı uygulanıyor.


Emlak Konut Başakşehir Evleri iletişim bilgileri;


Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Telefon: 0216 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön