29 / 03 / 2024

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakşehir Evleri, Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 25 bin 256 kişinin başvuru yaparak rekor başvuru sayısı gerçekleştirilen Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman?



Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman sorusuna cevap haberimizden bulabilirsiniz. Emlak Konut Başakşehir Evleri, istanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde Olimpiyat Stadı yanında Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. 


Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyatları 129 bin liradan başlıyor. Projede ödemeler 120 aya kadar vadeli olarak yapılabiliyor.  24 aya kadar 0 faiz, 60 aya kadar 0,40 faiz, 120 aya kadar 0,50 faiz oranı  ile ödeme yapılabilen Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde TÜFE'ye göre banka kredisi fırsatından yararlanılabiliyor. 


Emlak Konut Başakşehir Evleri teslimleri yaklaşık 30 ay sonra gerçekleştirileceek. 


Emlak Konut Başakşehir Evleri kura başvuru tarihinin 2 Eylül'de başladığı projede 25 bin 256 kişi başvuruda bulunarak rekor bir talep geldi. Ancak 1000 konutun satışa sunulduğu Emlak Konut Başakşehir Evleri kura başvuru son günü ise 30 Eylül'dü.


Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman?


Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman sorusuna göre Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.


Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi nerede yapılacak?


Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna göre projenin kuraları Küçükçekmece Arenamega Gösteri Merkezinde çekilecek.


Telefon: 0216 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön