20 / 04 / 2024

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Mühye'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katıldı. En yüksek teklif Mesa Mesken'den geldi...



Emlak Konut GYO  Ankara  Çankaya Mühye'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi sonuçlandı. İhalenin ilk oturumu açık ihale usulü kapalı zarf teklif alma ile gerçekleştirildi. İhaleye 10 firmadan teklif geldi. 


Emlak Konut Çankaya Mühye arsa ihalesine en yüksek teklif şirket payı toplam geliri olarak 120 milyon TL ile Mesa Mesken'den geldi. Mesa Mesken arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı ise 600 milyon TL olarak belirlendi. Şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 olarak belirlendi.


İkinci en yüksek teklif şirket payı toplam geliri olarak 110 milyon TL ile Gürbağ İnşaat'tan geldi.  Gürbağ İnşaat'ın arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı ise 550 milyon TL olarak belirlendi. Şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 olarak belirlendi.


Üçüncü en yüksek teklif Durmaz İnşaat-Egemen İnşaat İş Ortaklığı'ndan geldi. Durmaz İnşaat-Egemen İnşaat İş Ortaklığı'nda ise şirket payı toplam geliri olarak 100 milyon TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı ise 500 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 olarak belirlendi.


4. sırada Nuhoğlu İnşaat şirket payı toplam geliri olarak 68 milyon 400 bin TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı ise 456 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 15 olarak yer alıyor. 


5. sıradaki İhlas Yapı firma şirket payı toplam geliri 50 milyon TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 250 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 ile yer alıyor. 


Altıncı sırada yer alan firma şirket payı toplam geliri 40 milyon TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 200 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 ile Zek-San İnşaat-Mayra İnşaat-Arkon İnşaat İş Ortaklığı...


İhale ilanını detaylı görüntülemek için tıklayın


Yedinci sırada şirket payı toplam geliri 27 milyon TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 135 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 ile Hüsamettin Peker İnşaat-Nesma Yapı-Zey Yapı İş Ortaklığı bulunuyor. 


Sekizinci sırada Akfen İnşaat yer alıyor. Akfen İnşaat'ın şirket payı toplam geliri 25 milyon TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 500 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 5 olarak belirlendi. 


9. sırada Makro İnşaat-Akyapı İnşaat İş Ortaklığı yer alıyor. Makro İnşaat-Akyapı İnşaat İş Ortaklığı'nın şirket payı toplam geliri 20 milyon TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 100 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 20 olarak belirlendi. 


10. sırada yani son sırada Teknik Yapı Konut-Teknik Yapı Teknik Yapılar yer alıyor. Teknik Yapı Konut-Teknik Yapı Teknik Yapılar'ın şirket payı toplam geliri 5 milyon 760 bin TL, arsa satışı karşılığı toplam gelir rakamı 48 milyon TL ve şirket payı gelir oranı ise yüzde 12 olarak belirlendi. 


Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine en yüksek teklif kimden?


Emlak Konut Çankaya Mühye arsası hakkında:

Konut, ticaret ve özel eğitim-sağlık tesis alanından meydana gelen arsanın toplam alanı 181.728 metrekare olarak belirlendi. Emsale esas inşaat alanı 364.353 metrekare olan Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Mühye ihalesi kapsamında 8 parsel bulunuyor.  İkinci oturum ise pazarlık açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com



Geri Dön