25 / 04 / 2024

Emlak Konut Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor!

Emlak Konut Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesinde BeMa İnşaat tarafından inşa edilen Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor.



TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, BeMa İnşaat tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir- Göl Panoroma Evleri projesindeki 40 dükkan 16 Nisan 2016- Cumartesi saat 14:00’de müzayede ile satışa çıkarıyor. 


Emlak Konut Göl Panorama projesi toplamda 1.431 konut ve 40 ticari üniteden meydana geliyor. Projede yer alan cadde dükkanlarının fiyatları 474 bin 576 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nde çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness, sanuna, yüzme havuzu, otopark ve güneşlenme terası bulunuyor. 


Göl Panaroma 40 Adet Ticari Ünite İhalesi

İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen adımları, en geç 16/04/2016 tarihi saat: 12:00’ye kadar yerine getirmesi gerekiyor. 


1. Adım: İsteklilerin www.emlakkonut.com.tr web adresinde talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası üretilecektir.


2. Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Şartname Madde:12)


3. Adım: İstekliler, aşağıda belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Şartname Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Gölpanorama Satış Ofisine (Yeşilkent mah. Bahçeşehir yanyol no:18 Göl Panorama Evleri Satış Ofisi, Avcılar / İSTANBUL) teslim etmeleri gerekmektedir.


4. Adım: Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Satış Ofisi yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 16/04/2016 tarihi saat: 12:00’ye kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.


5. Adım: İstekliler, İhalenin yapılacağı 16/04/2016 tarihi saat 14:00’de Gölpanorama Projesi Satış Ofisinde Yeşilkent mah. Bahçeşehir yanyol no:18 Göl Panorama Evleri Satış Ofisi, Avcılar / İSTANBUL yanlarında ihale bayrakları, kimlikleri, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.


Göl Panorama Ticari Ünite listesi için tıklayın


Web: http://www.golpanoramaevleri.com/


Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



Geri Dön