20 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubu için sosyal konut projesine çalıştıklarını belirterek "Emlak Konut Kampanyası'nı ekim ayı içinde açıklayacaklarını söyledi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubuna ilişkin sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Bakan Murat Kurum, orta gelir grubu için sosyal konut projesine çalıştıklarını dile getirerek, "Emlak Konut Kampanyası'nı ekim ayı içinde açıklayacağız. Hem indirim hem vade konuları ile ve Hazine ve Maliye Bakanlığımızla faiz konusunda çalışmalarımız var" diye konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubuna yönelik yapılacak sosyal konutlara ilişkin yaptığı değerlendirmede Emlak Konut Kampanyası'nı büyük ihtimal ekim ayı içinde açıklayacaklarını kaydederek, Emlak Konut ile hem indirim hem vade konularını çalıştıklarını söyledi. "Hazine ve Maliye Bakanlığımızla da faiz konusunda çalışmamız var" diyen Kurum, projede sadece Emlak Konut'un olmayacağını Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği, Türkiye Müteahhitler Birliği ve Anadolu'daki müteahhitlerin de kampanyaya destek vereceğini dile getirdi.


Geri Dön