24 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Köy 3. Etap değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Değerleme raporu, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Mahallesi'nde 1790 ada 4 parselde yer alan Köy Projesi 3. Etap’ı kapsıyor. Projeye ana ulaşım arterlerinden Kilyos Caddesi üzerinden sırasıyla Zekeriyaköy Caddesi ve Prof. Dr. Gazi Yaşargil Caddeleri takip edilerek ulaşım sağlanabiliyor. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi Sarıyer Çayırbaşı Tüneli’ne yaklaşık 3,5 kilometre, ve 3. Köprü ile Kuzey Marmara Otoyolu’na 3 kilometre, 3. Hava Limanı’na 10 kilometre, Sarıyer Belediyesi’ne 9,5 kilometre, Maslak’a da 13 kilometre mesafede konumlanıyor.

Projenin çevresinde ormanlık alanlar, Rumeli Konakları, Feronia Evleri, Terrace Plus, Merkez Zekeriyaköy Evleri, Sharman Zekariyaköy Evleri, Eczacıbaşı Ormanada Sitesi, Gülnar Koru Evleri, Terrace Vadi Evleri gibi villa yoğunluklu siteler ile British International School, Koç Üniversitesi ve Doğa Koleji gibi özel eğitim kurumları yer alıyor. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi için hazırlatılan değerleme raporunda projenin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 358 milyon 21 bin TL, projenin mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 422 milyon 464 bin 780 TL, projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 938 milyon 324 bin 56 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi" ile ilgili Köy 3. Etap projesi için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Gayrimenkul Değerleme Raporu İçin tıklayın 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön