28 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO Milas arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Milas arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Milas arsasına ilişkin açıklama yaptı. Peki, Emlak Konut Milas arsasının değeri ne kadar? İşte detaylar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Milas arsasına ilişkin açıklama yaptı.

Değerleme konusu taşınmaz Milas ilçesinin bölgesinin güney batısında, Boğaziçi mahallesinin arka kısmında Meşelik Mahallesi sınırlarında konumlanıyor. 

Taşınmaza ulaşım için Milas-Bodrum yolu üzerinde bulunan Karia port AVM yi geçtikten sonra 500m sonra sağda bulunan A101 market yanından içeri girilir. Bu yol üzerinde batı istikamette yaklaşık 4 km ilerledikten sonra taşınmazın bulunduğu bölgeye ulaşılır.

Emlak Konut GYO Milas arsasının değeri belli oldu!

Parsel Çam sokak ile DZ. Doktorları caddesi arasında konumludur. Taşınmazın yakınında Le Meridien Bodrum Beach Resort, The Hause Residence Helis Bodrum vb. projeler ile villa tipi lüks konutlar, zeytinlikler bulunmaktadır. Taşınmaz Milas ilçe merkezine yaklaşık 33 km, Bodrum ilçe merkezine yaklaşık 30 km, Milas-Bodrum Havalimanı'na yaklaşık 19 km mesafede konumludur.

Muğla, Türkiye'nin en kalabalık yirmi dördüncü şehri. 2020 itibarıyla 1.000.773 nüfusa sahip. Ege Bölgesi'nde, topraklarının küçük bir kısmı Akdeniz Bölgesi içine giren, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Fethiye, Marmaris, Milas, Datça ve Bodrum gibi tatil yöreleri ile ünlü bir yerleşim yeridir. ilde 13 ilçe bulunur. Antik Karya bölgesinin en eski yerleşimlerinden biri olan Muğla, bilinen tarihi boyunca başlangıçta Anadolu'nun yerli halkı Karyalıların, ardından kısmen ve kısa dönemler halinde Misir, Asur ve İskit işgallerinin, zamanla da özellikle kıyılarda Helenistik kolonizasyon hareketinin egemenliği altında kaldı.

Peki, Emlak Konut Milas arsasının değeri ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön