18 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları'nın ticari üniteleri satışta!

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları'nın ticari üniteleri satışta!

Emlak Konut GYO, İstanbul Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda yer alan ticari üniteleri e-ihale usulü ile satışa sundu. Ticari üniteler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul ili, Alibeyköy ilçesi, Yeniköy Konakları projesinde yer alan 10 iş yerini e-ihale usulü ile satışa sundu. 

Açık artırma usulü ile satışı gerçekleştirilecek iş yerlerinin fiyatları 1 milyon 800 bin TL ile 13 milyon 540 bin TL arasında değişiyor. 

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları nın ticari üniteleri satışta!

İstanbul'un merkezi Alibeyköy'de konumlanan Yeniköy Konakları ticari ünitelerinin ihalesine son katılım tarihi 21 Aralık olarak belirlendi.

İhale kapsamında minimum artış, maksimum artış ve teminat tutarları iş yerlerine göre değişiyor. Satışa çıkarılan iş yerlerinin büyüklükleri (brüt) 49.24 metrekare ile 548.23 metrekare arasında değişiyor.  

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları nın ticari üniteleri satışta!

Metro ve tramvay hatlarına yakın konumuyla ön plana çıkan Yeniköy Konakları, 7/24 güvenlik hizmeti sayesinde konut ve iş yeri sahiplerine huzurlu ve emin bir yaşam sunuyor. 

İhale koşulları:

- Peşin Satış Koşulu:

İhale sonucu oluşacak KDV dahil satış bedelinin üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacaktır. 

-Vadeli Satışlarda:

İhale sonucu oluşacak KDV dahil satış bedeli üzerinden yüzde 20 peşinat, kalan tutarın ise 24 ay vade farksız vadelendirilerek satılması,

İhale sonucu oluşacak KDV dahil satış bedeli üzerinden yüzde 30peşinat, kalan tutarın ise 36 ay vade farksız vadelendirilerek satılması, 

İhale sonucu oluşacak KDV dahil satış bedeli üzerinden yüzde 40 peşinat, kalan tutarın ise 48 ay vade farksız vadelendirilerek satılması.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesine 6 teklif!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


Geri Dön