20 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 



Gayrimenkul sektörü peş peşe yapılan kampanyalarla hareketlendi. 1 Haziran’da kamu bankalarının tarihin en düşük konut kredi faizini hayata geçirmesinden sonra ikinci hamle Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut GYO’dan geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Emlak Konut GYO’nun 2 Haziran’da başlattığı ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasıyla konuta erişimde kolaylık sağlandı. Fırsatı gören vatandaş konut satın almak için harekete geçti.

Emlak Konut projelerinin satış ofislerinde ciddi yoğunluklar yaşanırken kimi projelerde satışlar bitti. Kampanya kapsamında 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleşti.

PEŞİNAT YÜZDE 5

Kampanya kapsamında Emlak Konut projelerinde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Yüzde 5 peşinat ödeyen vatandaş, yüzde 15’lik ödemeyi 24. ayda gerçekleştiriyor. Toplam tutarın yüzde 80’i için de banka kredisi çekiliyor. Vatandaşa 120 ay ve 180 ay seçenekleri sunulurken, faiz oranları 0.69’dan başlıyor. Kampanyanın en iddialı söylemi ise ödemesiz dönem. Emlak Konut projelerinden konut satın alan vatandaş 2 yıl ödeme yapmıyor, taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor.

10 BİN KONUT

Emlak Konut projeleri İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Yalova, Konya, Denizli ve Niğde’de bulunurken 10 bin konutun satılması öngörülüyor. Diğer yandan kamu bankalarının sunduğu avantaj da devam ediyor. Bu kampanyada kredi faizi sıfır konutta 0.64, 2. elde 0.74 faiz’e düşürülürken, 12 ay ödemesiz dönem fırsatı sunuluyor. 

SATIŞ OFİSİ GECE DE ÇALIŞIYOR

Hem kamu bankalarının sunduğu faiz avantajı hem de Emlak Konut’un kampanyasıyla ‘bekle-gör’ durumundaki alıcı satın almak için harekete geçti. Markalı projelerde satış ofisleri uzun zamandır olmadığı kadar kalabalık görüldü. Emlak Konut GYO’nun kampanya kapsamındaki projelerinde satış ofisleri gece 23:00’e kadar çalışıyor, hatta kimi projelerde gece 01:00’e kadar satış işlemleri sürüyor. Çağrı merkezi de sabah 07:00’den, gece 23:00’e kadar soruları cevaplıyor.

KAMPANYAYA KATILAN PROJELER

· Allsancak İzmir
· Avangart İstanbul
· Avrupark Hayat
· Başkent Emlak Konutları
· Benim Kentim Yalova
· Bizim Mahalle 1.Etap
· Büyükyalı İstanbul
· Cer İstanbul
· Düşler Vadisi
· Ebruli Ispartakule
· Evora İzmir
· Evora Denizli
· Gebze Emlak Konutları 3. Etap
· Göl Panorama Evleri
· İdealist Cadde
· İstmarina
· Karat 34
· Koordinat Çayyolu
· Köy Zekeriyaköy
· Merkez Ankara
· Nidapark İstinye
· Nidapark Küçükyalı
· Niğde Emlak Konutları
· Ormanköy Çekmeköy
· Temaşehir Konya
· Tual Adalar
· Tual Bahçekent
· Semt Bahçekent
· Validebağ Konakları
· Yeniköy Konakları İstanbul

Emlak Konut GYO dan 15 günde 6.4 milyar TL lik satış!

'ÜLKEMİZİN GÜCÜNE GÜVENİYORUZ'

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde gerekli tedbirleri alarak çalışmalarına ara vermeen devam ettiklerini belirtti. “Dünya çapındaki COVID-19 salgını nedeniyle kritik bir dönemden geçiyoruz” diyen Gedikli şöyle konuştu:

“Ülkemiz bu dönemi, aldığı etkili kararlar ve güçlü sağlık altyapısıyla başarılı şekilde yönetiyor. Alınan önlemler ve vatandaşlarımızın duyarlı yaklaşımıyla yeni normale geçiş yapıyoruz. Emlak Konut GYO olarak, ülkemizin yarınlarına güveniyoruz ve çalışmalarımızı kararlılıkla, hız kesmeden sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini hissediyoruz. Bu güvenin verdiği azim ve inançla “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyor ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın hayalini mümkün hale getiriyoruz. Hayata geçirdiğimiz her projemizde sağlam, güvenli, sosyal alanları ve yeşilin farklı tonları ile bütünleşen yaşam alanları sunuyoruz. Emlak Konut olarak insan ve çevre odaklı mekanlar tasarlamaya, hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

HEMEN TAŞINABİLİR

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasıyla ilgili de bilgi aktaran Hakan Gedikli, “Taksit ödemelerine 3.yılda başlayan vatandaşlarımız, yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olabiliyor. Örneğin, 500 bin TL değerindeki eve yüzde 10 indirimle, 450 bin TL’ye sahip oluyorlar. Bu indirimli fiyat üzerinden sadece yüzde 5 peşinat, yani 22 bin 500 TL ödeyerek isterlerse hemen evlerine taşınabiliyorlar. Taksit ödemelerine ise üçüncü yılda başlıyorlar. Üçüncü yılın başında yüzde 15’lik yani 67 bin 500 TL ara ödeme yapılıyor ve taksit ödemeleri başlıyor. Kampanyamızla ilgilenen ve ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız web sitemizden, çağrı merkezimizden ayrıntılı bilgi alabilir veya gerekli tüm tedbirleri aldığımız satış ofislerimizi ziyaret edebilirler” şeklinde konuştu.

Faiz indirimi konut satışlarını hızlandırdı!


Geri Dön