18 / 04 / 2024

Emlak Konut Yenimahalle arsasına tek teklif geldi!

Emlak Konut Yenimahalle arsasına tek teklif geldi!

Emlak Konut tarafından bugün düzenlenen Ankara Yenimahalle Merkezi İş Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu tamamlandı. İhaleye bir istekli katıldı... İşte Yenimahalle arsasına teklif veren o konsorsiyum ve teklif miktarı..



Emlak Konut Yenimahalle arsasına tek teklif geldi!


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş.  Ankara  Yenimahalle projesi için arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ilk oturumu bugün (10 Haziran 2014 Salı) saat 14:30'da gerçekleştirildi.


Ankara Yenimahalle Merkezi İş Alanı arsası ihalesine 1(bir) istekli katıldı. İhalede F.O.M. Grup - Ilgın İnşaat - Gaziantep SVT İnşaat konsorsiyumu, Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) olarak 61 milyon TL teklif etti...


Emlak Konut GYO A.Ş., o firmayı ve teklifini Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şöyle bildirdi; 


"Şirketimiz projelerinden “Ankara Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihalesinin 1. Oturumu 10.06.2014 tarih saat 14:30 da yapılmıştır. 


İhaleye katılan istekliler ve Teklifleri; 


Emlak Konut Yenimahalle arsasına tek teklif geldi!


Söz konusu ihaleye 1 (Bir) istekli katılmıştır. 


İstekliye ait teklif zarfı içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. Oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, istekliye ihalenin 2. Oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecektir."


Emlak Konut GYO Yenimahalle arsa ihalesi açıklaması için tıklayın!


Geri Dön