28 / 03 / 2024

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...



Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. The Levant’ın açılışına Gigi ve Bella Hadid’in babası ünlü gayrimenkulcü Mohamed Hadid ile Memaar Al Morshedy’in CEO’su Hassan Morshedy de katıldı.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant ın açılışına katıldı!

Tahinli lezzetler favorisi

Açılışta açıklamalarda bulunan emlak kralı Mohamed Hadid, Türkiye’yi ve yemeklerini çok sevdiğinden bahsederek The Levant'ta bulunan tahinli lezzetleri tattı. Özellikle tahinli baklavayı çok beğendiğinden bahseden Hadid "Burası dünyanın ilk tahin butiği. Benim favorim ise tahinli baklava oldu. Tahini çok seviyorum. The Levant’ın ikinci şubesini de Beverly Hills’de beraber açacağız” ifadelerini kullandı.

Hadid ayrıca Temmuz-Ağustos gibi kızları Gigi ve Bella ile tekrardan Türkiye'ye geleceğini açıkladı. 

14 farklı ülkeden susam

Susam ticaretinde bulunan Çelikler Gıda’nın sahibi Gaziantepli İşadamı Hüseyin Çelik ise “The Levant, tahin butiği dünyada ilk olma özelliği taşıyor. 14 ülkeden farklı türde susamları getirdik. Müşteriler susam çeşitlerini seçerek gözlerinin önünde tahine dönüşmesini izleyip satın alabilecekler. Tahin çok özel bir ürün farkındalık oluşturmayı amaçladık’’ dedi.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant ın açılışına katıldı!

Lüks dekoruyla dikkat çekiyor

Arzu Kalaylı ve Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın organizasyonuyla açılışı düzenlenen The Levant’ta tahinin yanı sıra özel formüllerle hazırlanan kahvaltı, havyarlı humus, çikolatalar ve pastalar da öne çıkan lezzetlerinden. The Levant sunduğu lezzetlerin yanı sıra Hermes marka tabak, çatal, bıçaklar, Baccarat markalı bardaklar, 60 bin dolarlık antik kitap koleksiyonu ve lüks dekoruyla da misafirlerinize unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

 


Geri Dön