26 / 04 / 2024

Emlak sektöründen Koronavirüs tedbirlerine destek!

Emlak sektöründen Koronavirüs tedbirlerine destek!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye dahil birçok ülkede görülen koronavirüs tedbirleriyle ilgili açıklama yaptı.



Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye dahil birçok ülkede görülen koronavirüs tedbirleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Pusulahaber'de yer alan habere göre, Altınay koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı açıklamada "Oda üyelerimiz ve meslektaşlarımız Bilim kurulunca öngörülen tedbirleri alıyoruz ve bu tedbirleri tam destekliyoruz" dedi. Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamasında, ilgili bakanlıkların yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını konusunda çok hassas davrandıklarını söyledi. Sürecin başlangıcından itibaren Türkiye'nin tedbirli adımlar attığını belirten Altınay  "Bakanımızın açıklamalarını yakından takip ediyoruz. Emlakçılar Odası olarak Bilim Kurulunca öngörülen tedbirleri alıyoruz ve bu tedbirleri destekliyoruz” diye konuştu.

ÖNCE SAĞLIK

Öncelikli konunun insan sağlığı olduğunu belirten Başkan Altınay, “Türkiye'nin bu salgına karşı başarılı bir çalışma yürütüyor. "Başta Sağlık Bakanı olmak üzere herkesi tebrik etmek lazım. Türkiye'nin bu işten bu kadar az etkilenmesi çok büyük bir başarı. Belki sıkıntılar yaşayacağız ama hükümetimizin ve bakanlarımın aldığı kararlarının arkasındayız. Bunun diğer bakanlarımızla da istişare edilerek alınmış olduğunu düşünüyorum. Ekonomik, ticari olarak bu durumdan belki de zarar göreceğiz ama bu tür önlemlerin alınmasından yanayız.  Türkiye bu olayı birçok ülkeye göre daha iyi atlatacaktır. Toplumumuzun geleceği açısından hükümetimizin aldığı kararlarının tam destekçisiyiz. Konya Emlakçılar Odası üyelerimiz tüm alınan kararları harfiyen uygulamaktadır" şeklinde konuştu.
 

Koronavirüs konut kredilerini nasıl etkiledi?


Geri Dön