24 / 04 / 2024

Emlak vergisi arsa metrekare birim fiyatları 2014!

Emlak vergisi arsa metrekare birim fiyatları 2014!

Bina, arsa ve araziler için emlak vergi değerinin tespiti ile ilgili asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri takdir komisyonlarınca takdir edildi. İşte emlak vergisi arsa metrekare birim fiyatları 2014..



Emlak vergisi arsa metrekare birim fiyatları 2014!

2014 yılında uygulanacak bina, arsa ve araziler için emlak vergi değerinin tespiti ile ilgili asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri arsa-arazi takdir komisyonlarınca takdir edildi.


Emlak vergisi arsa metrekare birim fiyatları 2014, bağlı olunan belediyeden öğrenilebildiği gibi, Gelir İdaresi Başkanlığının resmi internet sayfasından da öğrenilebiliyor.


Takdir edilen arsa ve arazi değerlerini öğrenmek isteyen emlak vergisi mükelleflerine ve belediyelere kolaylık sağlayabilmek için yukarıda belirtilen komisyonlarca belirlenen "asgari ölçüde arsa ve arazi m2 birim değerleri" ile her belediyenin banka hesap numarası ve posta çek numarası iller itibarıyla toplanmıştır. 



Emlak vergisi arsa metrekare birim fiyatları, Gelir İdaresi Başkanlığının internet sayfasındaki hesaplama programından öğrenilebiliyor.


Örnek hesaplama:

Emlak vergisi İstanbul arazi metrekare birim değerleri

İSTANBUL İLİ GÜNGÖREN İLÇESİ GÜNGÖREN BELEDİYESİ GÜVEN MAHALLESİ/KÖYÜ ÇALIŞLAR SK.. CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 1100.00 TL'DİR.


İSTANBUL İLİ FATİH İLÇESİ FATİH BELEDİYESİ AKSARAY MAH. MAHALLESİ/KÖYÜ ABACI MAHMUT SK. CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 1200.00 TL'DİR


İSTANBUL İLİ ŞİŞLİ İLÇESİ ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECİDİYEKÖY MAHALLESİ/KÖYÜ BÜYÜKDERE CD. CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 20000.00 TL'DİR.


Emlak vergisi  İzmir  arazi metrekare birim değerleri

İZMİR İLİ BORNOVA İLÇESİ BORNOVA BELEDİYESİ BELEDİYESİ BARBAROS MAHALLESİ/KÖYÜ 5202 CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 160.00 TL'DİR.


İZMİR İLİ ÇEŞME İLÇESİ ALAÇATI BELEDİYESİ BELEDİYESİ MENDERES MAHALLESİ/KÖYÜ 1500 CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 185.00 TL'DİR.


İZMİR İLİ KARŞIYAKA İLÇESİ KARŞIYAKA BELEDİYESİ BELEDİYESİ ATAKENT MAHALLESİ/KÖYÜ 2030 CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 2500.00 TL'DİR.


Emlak vergisi  Ankara  arazi metrekare birim değerleri

ANKARA İLİ ÇANKAYA İLÇESİ ÇANKAYA BELEDİYESİ ANITTEPE MAHALLESİ/KÖYÜ ANITTEPE CADDE CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 1200.00 TL'DİR.


ANKARA İLİ HAYMANA İLÇESİ BALÇIKHİSAR BELEDİYESİ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ/KÖYÜ CELAL BAYAR CAD. CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 1.50 TL'DİR.


ANKARA İLİ KEÇİÖREN İLÇESİ KEÇİÖREN BELEDİYESİ AKTEPE MAHALLESİ/KÖYÜ 1009 CADDE/SOKAK/BULVAR/DİĞER M² DEĞERİ 241.63 TL'DİR.


2014 yılı emlak vergisi bedelleri belli oldu!



Geri Dön