25 / 04 / 2024

Emlak yatırımları erteleniyor mu?

Emlak yatırımları erteleniyor mu?

Deloitte Danışmanlık ekibi tarafından hazırlanan "Küresel Covid-19 salgınının Türkiye’de Farklı Kategorilere Etkileri Raporu"na göre, ev, iş yeri, arsa kiralama ve satış yapılan sitelerde Mart ayı başıyla başlayan negatif trend, ayın ikinci yarısında hızlandı...



Deloitte Danışmanlık ekibi tarafından hazırlanan "Küresel Covid-19 salgınının Türkiye’de Farklı Kategorilere Etkileri Raporu" yayınlandı. 
 
Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; raporda, tüm dünyayı etkisi altında alan, sosyal ve ekonomik hayatı durma noktasına getiren Kovid-19 salgını, dünyada ve Türkiye'de yaşam tarzı, iş yapış şekilleri ve alışkanlıklarını ciddi olarak değişikliğe uğrattı.

Ev, iş yeri, arsa kiralama ve satış yapılan sitelerde Mart ayı başıyla başlayan negatif trend, ayın ikinci yarısında hızlanarak sürdü.

Tüketicilerin risk algısının artmasıyla birlikte uzun dönemli bir yatırım olan emlak kategorisinde etkileşimin daha da azalması bekleniyor. Otomobil satış sitelerinin de etkileşimleri aynı haftalarda emlak kategorisinden daha fazla oranda azalma yaşandı. 

Mart 2020'de 182 bin 689 gayrimenkul satıldı!

Koronavirüs sonrası şehirden köye kaçış başladı!

Covid-19 ABD emlak piyasasını nasıl etkiledi? Emlak danışmanları nasıl çözümler üretiyor? 

 


Geri Dön