27 / 04 / 2024

Emlak Yönetim hizmet anlayışıyla beğeni kazanıyor!

Emlak Yönetim hizmet anlayışıyla beğeni kazanıyor!

Türkiye genelinde 109 bin konutu kapsayan sosyal konut alanlarında 400 bin kişiye hizmet veren Türkiye'nin ilk site ve tesis yönetim kuruluşlarından Emlak Yönetim, yenilediği hizmet anlayışıyla konut sakinlerinin beğenisini kazanıyor.



TOKİ'nin iştiraki Emlak Yönetim AŞ'nin Bolu'da düzenlediği 2018 yılı Koordinasyon Toplantısı'nda, sosyal konut alanlarında teknik ve idari boyutta yürütülen tesis ve yapı yönetim hizmetleri tüm boyutlarıyla masaya yatırıldı. Toplantıda, yüksek müşteri memnuniyeti temelinde hizmet anlayışını yenileyen Emlak Yönetim'in, konut sakinleri nezdinde gördüğü beğeninin artışını sağlayan adımlar ve gelecek döneme ilişkin yeni hizmet projeleri ele alandı.

TOKİ BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZÇELİK: BİNALARI YÖNETMEK, BİNALARI İNŞA ETMEK KADAR ÖNEMLİ

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre;  TOKİ  Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Türkiye'nin ilk emlak yönetimi şirketleri arasına giren ve bu kuruluşlar arasında en büyük ve aktif organizasyona sahip olan Emlak Yönetim'in, faaliyetleriyle sektörde ve müşteri nezdinde kendini kanıtladığını vurguladı. Özçelik, TOKİ konut üretimlerinin son aşamasında etkin görev alan Emlak Yönetim'in 37 ilde 189 projede 109 bin konutu yönetip yaklaşık 400 bin kişiye hizmet verdiğini belirterek bunun önemli bir başarı olduğunu söyledi.

"Binaları yönetmek, binaları inşa etmek kadar önemli, büyük bir organizasyon gerektiriyor" diyen Özçelik, Emlak Yönetim'in sadece konutların yönetiminden sorumlu olmadığını, aynı zamanda kamunun ve TOKİ'nin temsilcisi olduğunu da ifade etti.

"İŞ POTANSİYELİ ARTIYOR"

Özçelik, şöyle devam etti: "TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ediyoruz. Hâlen inşaatı devam eden yaklaşık 125 bin konut var ve sayı her geçen gün artıyor. Dolayısıyla Emlak Yönetim iyi yönettiği sürece önündeki iş potansiyeli de artıyor." Özçelik, idari ve teknik boyutta düzenli olarak yürütülen TOKİ konutları ve yönetim hizmetlerine dönük müşteri memnuniyeti araştırmalarının yol gösterici olduğunu belirterek, alman başarılı sonuçlara önemli katkı sağladığını kaydetti.

EMLAK YÖNETİM AŞ GENEL MÜDÜRÜ HAŞAN DURHAT: DEĞER YARATMAYA ODAKLANMIŞ BİR ANLAYIŞI BENİMSİYORUZ

Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Hasan Durhat, yönetimde güvenilirlik ve şeffaflık prensibiyle insanı odağa alarak hizmet verdiklerini belirtti.

Durhat, "Kurum olarak, site sakinlerimizin beklenti ve hassasiyetlerini en üst düzeyde buluşturabilen, site sakinini dinlemeye ve sorunları çözmeye özen gösteren, konut sakinleri için değer yaratmaya odaklanmış bir anlayışı benimsiyoruz. Bir işin anlamlı olması, başkalarının hayatına kattığı değerin güçlü olmasıyla gerçekleşiyor" diye konuştu.

Teknik ve idari alanda toplam 2 bin 500'ü aşkın personel ile güçlü bir ekip olarak hizmet verdiklerini aktaran Durhat, gösterilen hizmet performansı ile konut sakinlerinden gördükleri teveccühün en önemli motivasyon kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.


Geri Dön