24 / 04 / 2024

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin  iki sene önce başlayan iş birlikleri yeni anlaşmalarla taçlandı.



Türkiye'deki lider emlak platformları arasında yer alan Emlakjet, önde gelen kurumlarla iş birliğine devam ediyor. Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği ile ilk iş birliğini 2019'da başlatan Emlakjet, önümüzdeki dönemde de sektörü geliştirmek için desteklerini sürdürüyor.

“Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra bu alanda sektörün en önemli güçleri arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM)  ile sektörün bilinçlenmesi için iş birliğini sürdüren Emlakjet, TÜGEM ile yeni bir anlaşma için imzaları attı.  İmzalanan anlaşma kapsamında TÜGEM üyelerine bazı avantajlar sunulacak. Gerçekleştirilen anlaşmanın ilk adımı Çetin Yılmaz ile “Uzaktan Liderlik ve Takım Olmak” konularındaki konferansıyla başlayacak. 
 

TÜGEM üyelerine farklı avantajlar sunduğumuz için mutluyuz
 

Gerçekleştirilen iş birliğini değerlendiren Emlakjet Ceo’su Tolga İdikat , “Emlakjet olarak büyük bir motivasyonla ve sahadaki ekiplerimizin gücüyle hızla büyüdüğümüz ve üye gayrimenkul ofislerimizle beraber Emlakjet ailemizi genişlettiğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte gayrimenkul sektörünün gelişmesini, aynı zamanda pandemi sürecinde TÜGEM üyelerine avantajlar sunduğumuz için son derece mutluyuz Sektörün gelişmesi ve Taşınmaz Ticaret yönetmeliğin uygulama sürecini hızlandırmak adına Emlakjet üyelerimize MYK sınavına giriş hakkını ve zorunlu 120 saatlik TTY eğitimini sağlıyoruz. Bugüne kadar üç bine yakın üyemize MYK sınavı hakkı kazandırdık, sürecimiz aynı şekilde devam ediyor. Aynı vizyonu taşıdığımız TÜGEM ile iki yıl önce başladığımız iş ortaklığımızı her sene yenilikler ekleyerek devam ettirmek amacındayız. Yeni dönem iş birliğimizin de bütün TÜGEM üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Sektöre değer katmayı sürdüreceğiz

 
Gerçekleştirilen iş birliğini değerlendiren TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan , “TÜGEM, gayrimenkul danışmanlığı mesleğine değer katmak amacıyla vizyoner girişimciler tarafından altı yıl önce kurulan bir dernek. İlk günkü heyecan ve stratejimizle yeni iş birliği oluşturmaya devam ediyoruz. Emlakjet’in de aynı vizyonla yanımızda yer almasından çok mutluyuz. Emlak işletmeleri kapanma sürecinde yaşadıkları mağduriyet devam ederken, üyelerimize sağlanacak destek ve avantajlar bu süreci atlatmakta önemli bir adım olacaktır. Sektörün gelişmesi ve yetki belgelerinin alınması konusunda ortak hedefte olduğumuz iş ortağımız olan Emlakjet ile yeni iş birliklerine devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki!


Geri Dön