19 / 04 / 2024

Mekan Gayrimenkul'den emlaksatiyor'da ilan yayınlayacaklara özel fırsat!

Mekan Gayrimenkul'den emlaksatiyor'da ilan yayınlayacaklara özel fırsat!

Türkiye’nin en kolay emlak portalı olan Emlaksatiyor, uzun zamandır geliştirdiği güçlü  alt yapısı harita üzerinde ilan arama özelliğiyle ve çalışma ekibiyle her geçen gün büyümesiyle emlak sektöründe “satma” ve “kiralama” konusunda ön plana çıkıyor.



Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek tarafından 2018'de kuruldu. 

Mekan Gayrimenkul yayın hayatı boyunca emlak danışmanlarına ve emlak ofislerine Çok düşük bedellerle hizmet sunmayı ilke edindi. Mekan Gayrimenkul profesyonel iş anlayışının gerektirdiği bütün teknolojik fırsatları emlak danışmanları ve emlak ofisleri için kullanıyor. 

Türkiye’nin en kolay emlak portalı olan Emlaksatiyor, uzun zamandır geliştirdiği güçlü  alt yapısı harita üzerinde ilan arama özelliğiyle ve çalışma ekibiyle her geçen gün büyümesiyle emlak sektöründe “satma” ve “kiralama” konusunda en değerli paydaşları olan emlak ilan sitesi olarak ön plana çıkıyor. Emlakçılara, ve kurumlara sunduğu hizmetler gayrimenkul ve inşaat kamu kuruluşları İcra Belediye Banka Bireysel kulanıcılar ve kurumsal firmalarının en nüyük destekçisi olup her zaman yenilikten ve en iyi hizmeti sağlayan prensibiyle hizmet sunuyor. Emlaksatiyor, emlak firmaları, inşaat firmaları ve bireysel kullanıcılar için hazırlanmış ücretsiz ilan bilgi sistemidir. 

Satılık, kiralık, devre mülk ya da günlük kiralık gibi gayrimenkulünüz ya da ilanınız bulunuyorsa Emlaksatiyor'da yer alabilirsiniz. Emlaksatiyor, ilan yayınlayacaklar için özel fırsatlar sunuyor.


Geri Dön