28 / 03 / 2024

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

2010 yılında danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık; Online Emlak Akademi ile emlak eğitimlerini yepyeni bir platformda sunuyor. 'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor.



2012 yılının Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 nedeniyle eğitimlerin online olarak devam ettiği bu günlerde, Online Emlak Akademi Haziran ayı itibari ile yepyeni bir eğitim programıyla emlakta yeni liderler yetiştirilecek. 

‘Online Emlak Akademi’ internet üzerinden emlak odaklı canlı eğitimler sunuyor. Eğitimler, konu uzmanı eğitmenlerce veriliyor ve eğitimlere katılanlar etkileşimli bir ortamda eğitmene soru da sorma fırsatı sağlanıyor.

Kurucular Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, salgınla beraber değişen ve gelişen dünyada emlak işinde liderliğe ulaşmanın yollarını göstermek için bayramın ardından yepyeni bir eğitim programı başlatıyor. ‘Emlakta Liderliğe Hazırlık’ adlı online eğitim programı 15 Mayıs tarihine kadar yüzde 25 indirim ile 1 Mayıs’tan bu yana web sitesinde kayıt altına alacak.

1 - 3 ve 5 Haziran tarihlerinde toplamda 6 saatten oluşan bu programdaki 6 eğitim ise şöyle;

-Emlakta liderlik kavramı
-Emlakta kazandıran zihin
-Satışa karar verdiren ‘3’lü kombinasyon modeli’
-Müşteri itirazlarını karşılama
-Satıcıları ikna etmenin yolları
-Alıcıları ikna etmenin yolları

Tarih :  1 – 3 – 5 Haziran (Ptesi – Çarşamba  – Cuma)
Saat : 14:00 – 16:00 arasında toplam 6 saat
Yer :  Online Emlak Akademi Canlı
Eğitmenler :  Hilmi Işıkören / Belgin Benek


Geri Dön