20 / 04 / 2024

Emre Çamlıbel kimdir?

Emre Çamlıbel kimdir?

1992 yılında STFA’da inşaat mühendisi olarak iş hayatına atılan bugün Soyak Holding'in CEO'su olan Emre Çamlıbel kimdir? Emre Çamlıbel, Soyak Holding bünyesine ne zaman katıldı?



Emre Çamlıbel kimdir?

Emre Çamlıbel, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun. ABD Boston’daki Massachusetts Institute of Technology’de yüksek lisansını tamamlayan Emre Çamlıbel, bugün Soyak Holding'in CEO'su.


1992 yılında STFA’da inşaat mühendisi olarak iş hayatına atılan Emre Çamlıbel 1998 yılında Soyak Holding bünyesine katıldı. 


İstanbul Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde, enerji verimliliği ve tasarrufu, enerji sistemleri, sürdürülebilirlik, karbon ticareti, finansmanı ve uygulamaları konularında doktorasını yapan Emre Çamlıbel, ABD Boston’da a Kennedy & Rossi Inc. ve Walsh Brothers Inc. şirketlerinde proje mühendisliği ve müdürlük yaptı.


1998 yılında Soyak İnşaat’ta Genel Müdür Asistanı olarak çalışmaya başlayan Çamlıbel, daha sonra Soyak Holding’de Proje Geliştirme Koordinatörü oldu. 2008 yılında ise Emre Çamlıbel, Soyak’da CEO olarak görev almaya başladı.


Emre Çamlıbel 2001-2008 yılları arasında, Soyak Yapı’da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Çamlıbel ayrıca; GYODER, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği, KONUTDER, İNDER gibi kurumlar yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.


Emre Çamlıbel - Soyak Ödülleri

1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi

2. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi

3. İnsana Saygı Ödülü

4. Türkiye’nin Süper Markaları Ödülü

5. Ulusal Kalite Ödülü


Soyak Yapı projeleri..

Soyak Park Aparts

Soyak Evostar

Soyak Mavişehir Optimus

Soyak Mavişehir Optimus First

Soyak Optimus Gold

Soyak Siesta

Soyak Siesta 2

Soyak Siesta 3

Soyak Soho




Emre Çamlıbel: Yabancı yatırımcının gayrimenkul sektörüne ilgisi arttı!
Enerji tasarruflu binaların üretimi artmalı!
Emre Çamlıbel: Enerji tasarruflu binalar üretilmesi memleket meselesidir!







Geri Dön