24 / 04 / 2024

Emre Kemik: Tavas'ın potansiyeli yüksek!

Emre Kemik: Tavas'ın potansiyeli yüksek!

Güney Ege Kalkınma Ajansı bilgilendirme toplantısı Tavas 'ta yapıldı. Toplantıda İlçenin yenilenebilir enerji potansiyelinin oldukça yüksek olduğu vurgulandı.



Güney Ege Kalkınma Ajansı GEKA'nın 2015 yılı proje teklif çağrısının tanıtım toplantısını Tavas'ta gerçekleştirdi. Toplantıya Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, oda başkanları, STKlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



GEKA'nın bilgilendirme sunumunu yapan Uzman Birim Müdürü Emre Kemik, toplantıya katılanları alternatif turizm, üretim ve ticaret alt yapısının geliştirilmesi ile yenilebilir enerji projelerine ilişkin bilgilendirdi. Ayrıca katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Kemik, toplantıya duyulan ilgiden çok memnun olduklarım ve kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini söyledi. GEKA temsilcileri, Tavas Belediyesi ile yaptıkları işbirliğinden memnun olduklarını ve Tavas'm gelişmesine katkı sunacak projelere her zaman açık olduklarım söylediler. Ayrıca Tavas'm özellikle yenilenebilir eneıji potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu ve bu konuda yapılması gereken çok güzel çalışmaların olduğunu belirttiler. 


Deha 20


Geri Dön