25 / 04 / 2024

Emsan 28 - 31 Mart'ta İdeal Home Fuarı'nda!

Emsan 28 - 31 Mart'ta İdeal Home Fuarı'nda!

Bu yıl 8.sizi düzenlenen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 28 - 31 Mart 2013 tarihinde Tüyap İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor...



Her geçen yıl büyüyen İdeal Home fuarı, hediyelik eşya ve dekorasyon sektörüne yepyeni bir bakış kazandırıyor. Her yıl fuara katılan Emsan ise, bayi ağını ciddi oranda genişletmeyi hedefliyor.


173 bin metrekarelik alanda, yaklaşık 400 firmanın katılımıyla gerçekleşen dev organizasyon, her yıl olduğu gibi 2013 yılında da züccaciye sektörüne yön verecek. Sektörün ünlü markalarını bir araya getiren ve zirvedekilerin buluştuğu adres olan İdeal Home; Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı sektörün devlerini tek çatı altında topluyor.


Emsan Yeni Ürünlerini Tüketicisinin Beğenilerine Sunuyor

Köklü geçmişi ile kadınların mutfaklarındaki büyük yardımcısı olan Emsan; fuarda en çok takip edilen markalardan biri oluyor. Yaptığı AR-Ge çalışmalarıyla ürün kapasitesini sürekli geliştiren Emsan İdeal Home fuarında da yepyeni ürünlerini tüketicisine tanıtıyor.


Geçen yıl 32 bin kişinin ziyaret ettiği fuara, bu yıl da yerli ve yabancı binlerce ziyaretçinin uğraması bekleniyor. İdeal Home Fuarı,  katılımcı ve ziyaretçi firmalar arasında köprü görevi görerek amacına ulaşıyor. Fuarı ziyaret eden firmalar, çalışmalarına rehberlik edecek birçok bilgiye ulaşırken, yeni müşteri ilişkileri de kuruyor. Temsilciler fuarda çok fazla ürünü karşılaştırma fırsatı yakalarken, firmaların sunmuş olduğu özel olanaklardan da yararlanıyor ve karlı anlaşmalar imzalıyor. Katılımcı firmaların fuar için özel olarak hazırladığı yeni tasarımlar, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.Emsan’ın İdeal Home fuarındaki standı 3.holde yer alacak.


Geri Dön