25 / 04 / 2024

Emsan'ın Trendy ve Daily bıçakları mutfak işlerinde yardımcı!

Emsan'ın Trendy ve Daily bıçakları mutfak işlerinde yardımcı!

Mutfak ve sofralar için tasarım harikası ürünler hazırlayan Emsan; yepyeni ürünleri Trendy ve Daily bıçak setleriyle mutfaklara keskin bir kolaylık getiriyor



Emsan bıçak setleri, keskinliği ile hem pratik bir kullanım sunuyor hem de malzemelerinizin çok daha kolay doğranmasını sağlıyor.


Kalite ve şıklıktan ödün vermeden; geçmişten bugüne fonksiyonel ürünlerle mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştüren Emsan; yepyeni bıçak setleriyle kurban bayramında da yardımınıza koşuyor. Emsan bıçak setleri; etten sebzeye, meyveden ekmeğe kadar her türlü kesim işleminde mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Ergonomik tasarımı ile size güvenli bir kullanım da sağlayan bıçak setleri ile tüm besinleri doğramak artık çok daha kolay olacak.


Daily, Trendy ve Miyagi bıçak setleriyle hayatınızı kolaylaştıran Emsan; farklı bıçak modelleriyle yemek yaparken sizi usta şeflere dönüştürüyor. 


Özel Vanadyumlu Çelikten üretilmiş, kırmızı ve siyah renkleri bulunan 5 parçalık Emsan Daily bıçak seti; en zor besinleri kolayca keserken paslanmaz özelliğiyle uzun yıllar en büyük yardımcınız olacak. Yeni üretilen 6 parçalık Emsan Trendy bıçak seti ise; kırmızı, siyah ve yeşil renkleriyle her zevke hitap ediyor. Paslanmaz çelikten üretilmesi, ekstra keskinliği ve ergonomik yapısı ile kolay kullanım özelliği sunuyor.


6 Parçalık Miyagi Bıçak Seti 156 TL’den satışa sunulmaktadır.

6 Parçalık Trendy Bıçak Seti 75 TL’den satışa sunulmaktadır

5 Parça Daily Bıçak Seti 39 TL’den satışa sunulmaktadır.



Geri Dön