25 / 04 / 2024

Emsan ürünleri

Emsan ürünleri

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Füzyon tencere mutfakların başrol oyuncusu olacak!

Yenilikçi mutfak markası Emsan’ın pişirmede devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tenceresi, Kurban Bayramında da mutfakların başrol oyuncusu olacağa benziyor.

Emsan yeni ürünüyle mutfakların havasını değiştirecek!

Yemeğe lezzetini veren en önemli unsurların başında baharatlar gelir. Baharatlar yemekleri tatlandırırken baharat takımları da görselliğiyle mutfağın havasını değiştirir.

Granit'in sağlamlığı emsanla buluştu!

Yemeklerinde lezzetin yanında sağlıktan vazgeçemeyenlere Emsan yepyeni ürünü Neptün Hard Stone Tencere Setini sunuyor.

Emsan zarafeti sofralarınıza yansısın!

Mutfaklardan sofralara ulaşan lezzetli yemeklerin ana karakteri Emsan, 2015 yılında da hem şıklığından hem de kalitesinden ödün vermeyerek sofralarınızda yerini alıyor.Emsan zarafeti sofralarınıza yansısın...

Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın!

Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın.

Emsan ile sofraların şıklığı detaylarda saklı!

Özenle hazırladığımız sofraların tamamlayıcı unsuru çatal-kaşık-bıçak seti Emsan şıklığı ve kalitesiyle fark yaratıyor. Florya çatal-kaşık-bıçak seti zarif, sade ve şık tasarımıyla sofralarınıza kalite ve mutluluk katıyor.

Emsan ürünlerini Züchex'te görücüye çıkardı!

3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Züchex Züccaciye, Dekoratif Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu.

Emsan Mutfak Aksesuarları ile yemek yapmak sanata dönüşüyor!

Kadınların vazgeçilmezi, mutfakların köklü markası Emsan, hayatınızı kolaylaştıracak, yemek yaparken en önemli yardımcınız olacak mutfak aksesuarlarıyla mutfağınıza renk katıyor. Rapid mutfak aksesuarlarıyla yemek yapmak sanata dönüşüyor.

Uğur Kaymak: Sağlığını önemseyenler seramik kaplama ürünleri tercih ediyor!

Mutfaklarımızda yer almaya başlayan seramik kaplamalı ürünler sağlığa duyarlı malzemelerden üretilerek lezzetli ve sağlıklı yiyecekleri tercih edenlerin seçimi oluyor. Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak seramik ürünler hakkında bilgi verdi...

Emsan Fit Tencere ürününü tanıttı!

Sıcak havaların iyice kendini gösterdiği bu günlerde fazla kilolardan kurtulmak ve fit bir görünüme kavuşmak herkesin hayali. Emsan Fit Tencere, formuna ve sağlığına önem gösterenler için en büyük yardımcı...

Emsan'dan bayram kampanyası!

Birbirinden şık tasarımlarıyla sofra kültürünü sanata dönüştüren Emsan; bayram sofralarınızı da şenlendiriyor. Emsan Stream yemek takımı ve Surf çatal-kaşık-bıçak takımı sadeliği sunan dizaynıyla kalabalık bayram sofralarınıza asalet katıyor...

Emsan'ın Trendy ve Daily bıçakları mutfak işlerinde yardımcı!

Mutfak ve sofralar için tasarım harikası ürünler hazırlayan Emsan; yepyeni ürünleri Trendy ve Daily bıçak setleriyle mutfaklara keskin bir kolaylık getiriyor

Emsan, Papatya demliği mutfaklara sonbahara özel tasarladı!

Tüketicinin ihtiyaçlarına göre ürün gamını genişleten Emsan, sonbahara yönelik farklı bir ürün tasarladı. Papatya demlik ile sonbaharda içinizi ısıtacak bitki çayları hazırlamak artık çok kolay

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nail Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Battalgazi Sokak'ta kuruldu.

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Emsan ürünleri Haberi

Emsan ürünleri

Emsan, fuarda ilk kez görücüye çıkardığı Tanem Pilav Tenceresi ile büyük beğeni toplarken, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği 20’den fazla yeni ürün grubunu da fuar katılımcılarının beğenisine sundu. 


Yılların verdiği deneyimiyle hak ettiğiniz değeri mutfağınıza yansıtan Emsan, 22-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 27.Uluslararası Zuchex Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi.


Yeni ürünleriyle Emsan Zuchex’te…

Avrasya’nın en büyük, Avrupa’nın ise 3. büyük fuarı Zuchex’te Emsan, mutfaklarda bir devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tencerenin yanı sıra  yeni seriler ve birçok ürün grubunu da ilk kez fuar ziyaretçilerinin ve sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. Fuar kapsamında son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Tanem Pilav Tenceresi ve 20’den fazla yeni ürünüyle fuar ziyaretçilerinden tam not alan Emsan, düdüklü...