29 / 03 / 2024

Emsan ile sofraların şıklığı detaylarda saklı!

Emsan ile sofraların şıklığı detaylarda saklı!

Özenle hazırladığımız sofraların tamamlayıcı unsuru çatal-kaşık-bıçak seti Emsan şıklığı ve kalitesiyle fark yaratıyor. Florya çatal-kaşık-bıçak seti zarif, sade ve şık tasarımıyla sofralarınıza kalite ve mutluluk katıyor.



Kalabalık aile yemeklerinin ve sevdiklerinizle paylaşılan sofraların yeri ayrıdır. Sofralar hazırladığımız yemeklerin lezzeti ve sunumuyla birlikte çatal-kaşık-bıçak setiyle de en güzel şekilde tamamlanıyor. Emsan, sofralarında en az yemeğin lezzeti kadar onlara eşlik eden sofra gereçlerinin de şıklığına önem verenlere Florya çatal-kaşık-bıçak setini sunuyor.


Emsan Florya çatal-kaşık-bıçak seti sade, modern ve kaliteli tasarımıyla sevdiklerinizle paylaşacağınız sofraların gözdesi olacak. 91 parça Florya çatal-kaşık-bıçak seti paslanmayan yapısıyla uzun yıllar kullanıldığında da parlaklığını kaybetmiyor. Bulaşık makinesinde yıkandığında kalitesinden ödün vermeyen Florya çatal-kaşık-bıçak setini sandıklı ya da kutulu alarak uzun yıllar boyu sofralarınızda ilk günkü gibi kullanın.


91 Parça Florya Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı;

12 Adet Yemek Kaşığı

12 Adet Yemek Çatalı

12 Adet Yemek Bıçağı

12 Adet Tatlı Kaşığı

12 Adet Tatlı Çatalı

12 Adet Tatlı Bıçağı

12 Adet Çay Kaşığı

1 Adet Kepçe

1 Adet Sos Kepçesi

1 Adet Servis Çatalı

1 Adet Servis Kaşığı

1 Adet Delikli Servis Kaşığı

1 Adet Pasta Spatulası

1 Adet Şeker Maşası


Emsan 91 Parça sandıklı Florya tavsiye edilen satış fiyatı 449 TL

Emsan 91 Parça kutulu Florya tavsiye edilen satış fiyatı 399 TL



Geri Dön