26 / 04 / 2024

Emsan Mutfak Aksesuarları ile yemek yapmak sanata dönüşüyor!

Emsan Mutfak Aksesuarları ile yemek yapmak sanata dönüşüyor!

Kadınların vazgeçilmezi, mutfakların köklü markası Emsan, hayatınızı kolaylaştıracak, yemek yaparken en önemli yardımcınız olacak mutfak aksesuarlarıyla mutfağınıza renk katıyor. Rapid mutfak aksesuarlarıyla yemek yapmak sanata dönüşüyor.



Kadınların mutfakta geçirdikleri zamanı kullandığı aksesuarlarla keyiflendirmeye çalışan Emsan, kadınların ihtiyaçlarına uygun mutfak araç gereçleri tasarlardı. Kadınlar, mutfakta kullandıkları küçük araç gereçler ile maheretlerini kolayca gösterebiliyor.


Bir çok farklı iş için üretilen Rapid aksesuarladan kağıt havluluk, hamur kesici, sarımsak presi, maşa ve peynir bıçağı ile sevdiklerinize kolayca muhtesem sofralar hazırlayabilirsiniz. 


Sabitlenebilen Özel Tasarım


Emsan’ın yeni ürünü Rapid kâğıt havluluğun sabit kalmasını sağlayan özel vakumlu yapısı rahat kullanım imkânı sağlıyor. Diğer havluluklardan farklı olarak tasarlanan vantuzlu yapı, havluluğun istenilen yerde kolayca sabit kalmasını sağlıyor. 

Yumusak peynirleri bile rahat kesmenizi sağlayan peynir bıçağı çelik yapısı ve slikon tutacakları ile uzun yıllar kullanılabiliyor.  


Rapid Kağıt Havluluk 53 TL

Rapid Hamur Kesici  17 TL

Rapid Sarımsak Piresi 35 TL

Rapid Maşa 17 TL

Rapid Peynir Bıçağı 17 TL’den satışa sunulmaktadır



Geri Dön