19 / 04 / 2024

Emsan Mutfak Aksesuarları iyi mi

Emsan Mutfak Aksesuarları iyi mi

Kadınların vazgeçilmezi, mutfakların köklü markası Emsan, hayatınızı kolaylaştıracak, yemek yaparken en önemli yardımcınız olacak mutfak aksesuarlarıyla mutfağınıza renk katıyor. Rapid mutfak aksesuarlarıyla yemek yapmak sanata dönüşüyor.

Emsan mutfak şeflerinde yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mutfakların vazgeçilmez yardımcısı olan mutfak şefleri şimdi Emsan kalitesi ve yüzde 15 indirimle satışta. İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi..

Bernardo yüzde 50 indirime artı yüzde 50 indirim uyguluyor. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Mutfak aksesuarları konusunda kalitesi ve kendine özgü çizgileriyle öne çıkan Bernardo yazın son fırsatı kampanyasıyla yüzde 50 indirimli fiyatlara artı yüzde 50 indirim uyguluyor. Kaçırılmayacak fırsatlar için acele edin. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Emsan’dan internete özel yüzde 30”a varan indirim fırsatı! İşte 23 Eylül 2022 Emsan fiyat listesi 

Emsan, küçük ev aletleri, mutfak ve sofra ürünlerinde internete özel indirim kampanyası başlattı. Mutfağınızda elinizin altında olmasını isteyeceğiniz onlarca ürünün 23 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

Emsan çok satanlar katagorisinde beklenen indirim geldi! 10 Eylül 2022 Emsan fiyat listesi..

Evini yenileyecekler, evini sıfırdan hazırlayanlar bu haberimize mutlaka bakın. Sizin için Emsan’ın çok satanlarında geçerli olan indirimleri derledik. Yemek takımlarından tencereler, fincanlardan mutfak robotlarına her şey indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. İşte 10 Eylü

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Döner Mutfak Folkart Towers'ta hizmete açıldı!

FOLKART'ta İZMİRLİ iş adamları Ahmet ve Oğuzhan Demir ile Yüksel Özkavcı, Folkart Towers'ın altında 'Döner Mutfak' ile sektöre iddialı giriş yaptı. Mekanın açılışına şarkıcı Gökhan Tepe de katıldı...

De’Longhi Braun ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi'nde!

Elektrikli ev aletleri sektöründe lider grup De’Longhi Bosphorus, yeni bir sponsorluk çalışmasına imza attı. De’Longhi Grup, son olarak bünyesine kattığı Braun markasının ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi’ne sponsor oldu...

Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın!

Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın.

Emsan Lotus Rock tava ile mangal tadında yiyecekler!

Emsan, 350 dereceye kadar ısınan yüksek ısıya dayanıklı ve hızlı ısınma özelliğiyle zamandan tasarruf sağlayan çelik gövdeli Lotus Rock tavaları ile sanatını mutfakta konuşturmak isteyenlere sesleniyor.

Bade İşçil ve Malkoç Sualp 1200 TL'lik mutfak alışverişi yaptı!

Oyuncu Bade İşçil eşi Malkoç Sualp ile Kuruçeşme’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Vatan'ın haberine göre; torbalar dolusu mutfak alışverişi yapan çift, 1200 TL ödedi...

İntema Mutfak sonbahar kampanyası devam ediyor!

Eczacıbaşı Grubu bünyesindeki İntema Mutfak, son yılların yeni sosyalleşme alanları olarak gösterilen mutfaklarda, country, klasik, retro gibi farklı tarzlarda modeller sonbahar kampanyalarının devam ettiğini duyurdu...

Emsan ile sofraların şıklığı detaylarda saklı!

Özenle hazırladığımız sofraların tamamlayıcı unsuru çatal-kaşık-bıçak seti Emsan şıklığı ve kalitesiyle fark yaratıyor. Florya çatal-kaşık-bıçak seti zarif, sade ve şık tasarımıyla sofralarınıza kalite ve mutluluk katıyor.

Kenwood mutfak şefi ile lezzetli tarifler kısa sürede hazır!

Gıda hazırlama ürünlerinde ünlü İngiliz markası Kenwood, küçük ev aletlerine getirdiği yenilikler ile lezzet ustası kadınların en büyük yardımcısı olacak. Kenwood, KMC10 Mutfak Şefi ile mutfakta geçirilen zamanı en aza indirerek keyfe dönüştürüyor.

Emsan Mutfak Aksesuarları iyi mi Haberi

Emsan Mutfak Aksesuarları iyi mi

Kadınların mutfakta geçirdikleri zamanı kullandığı aksesuarlarla keyiflendirmeye çalışan Emsan, kadınların ihtiyaçlarına uygun mutfak araç gereçleri tasarlardı. Kadınlar, mutfakta kullandıkları küçük araç gereçler ile maheretlerini kolayca gösterebiliyor.


Bir çok farklı iş için üretilen Rapid aksesuarladan kağıt havluluk, hamur kesici, sarımsak presi, maşa ve peynir bıçağı ile sevdiklerinize kolayca muhtesem sofralar hazırlayabilirsiniz. 


Sabitlenebilen Özel Tasarım


Emsan’ın yeni ürünü Rapid kâğıt havluluğun sabit kalmasını sağlayan özel vakumlu yapısı rahat kullanım imkânı sağlıyor. Diğer havluluklardan farklı olarak tasarlanan vantuzlu yapı, havluluğun istenilen yerde kolayca sabit kalmasını sağlıyor. 

Yumusak peynirleri bile rahat kesmenizi sağlayan peynir bıçağı çelik yapısı ve slikon tutacakları ile uzun yıllar kullanılabiliyor.  


Rapid Kağıt Havluluk 53 TL

Rapid Hamur Kesici  17 TL

Rapid Sarımsak Piresi 35 TL

Rapid Maşa 17 TL

Rapid Peynir Bıçağı 17 TL’den satışa...