28 / 03 / 2024

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.



Mutfak sektörünün en fazla mağazaya sahip markası  Kelebek Mutfak, Türkiye’deki tüm bayilerinde geçerli kampanyaları ile müşterilerine çok özel indirim, montaj ve ödeme kolaylığı sağlıyor. Kelebek Mutfak, mutfağını yenilemek isteyen kullanıcılara, 3 Şubat – 31 Mart 2015 tarihleri arasında geçerli “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 


Şık masa ve sandalyelerle tamamlanmış yeni bir mutfak isteyen müşterilerine, birbirinden avantajlı seçenekler sunan Kelebek Mutfak, 6.000 TL ve üzeri alışverişlerde ‘Bir adet Yuvarlak Masa’ ve ‘3 adet Tabure’ hediye ediyor. Kampanya kapsamında 9.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine ‘Bir adet Açılır Kapanır Masa’ ve ‘3 adet Sandalye’ veren Kelebek Mutfak, 12.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise bir adet ‘Oval Masa’ ve 3 adet ‘Sandalye’ hediye ediyor. 


Kullanıcıya ve mekana özel çözümler sunan tasarımları ile mutfakların havasını değiştiren Kelebek Mutfak’ın uzman mimari ekibi, mutfakların genişlemesi ve özellikle açık mutfak tercihlerinin artmasıyla birlikte öne çıkan düzenli depolama ihtiyacına da akılcı çözümlerle cevap buluyor.


Kelebek Mutfak koleksiyonları, kampanya kapsamında tüm kredi kartlarında 8+1 taksit seçeneğiyle sunuluyor. Tüm Kelebek Mutfak mağazalarında geçerli olan Aktif Bank’ın 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor. 


Geri Dön