26 / 04 / 2024

kelebek mutfak masa sandalye kampanyası

kelebek mutfak masa sandalye kampanyası

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

ŞOK Market'te puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, masa sandalye takımı 1 bin 499 TL'ye düştü! 28 Ekim 2023 online katalog

ŞOK Market 28 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu hafta ŞOK'ta puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, mutfak masa sandalye 1 bin 499 TL'ye satılacak. 

ŞOK’ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü!

ŞOK Market, birçok üründe indirime giderken, bu indirimlerin bugün son olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 6 Haziran Salı gününe özel, ŞOK'ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü. İşte 6 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

Doğtaş Kelebek Mobilya, 62 yeni mağaza açacak!

Kelebek, yıl sonuna kadar mağaza açmayı Yurdışında 52'si Doğtaş, dokuzu Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak olmak üzere toplam 61 mağazası bulunan Doğtaş Kelebek, orta vadede bu sayıyı 120'ye çıkarmayı planlıyor.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.

Kelebek’ten mutfakları tümüyle değiştiren kampanya!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu ürünlerini ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla buluşturarak, yepyeni bir mutfak hayali kuran müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

kelebek mutfak masa sandalye kampanyası Haberi

kelebek mutfak masa sandalye kampanyası

Mutfak sektörünün en fazla mağazaya sahip markası  Kelebek Mutfak, Türkiye’deki tüm bayilerinde geçerli kampanyaları ile müşterilerine çok özel indirim, montaj ve ödeme kolaylığı sağlıyor. Kelebek Mutfak, mutfağını yenilemek isteyen kullanıcılara, 3 Şubat – 31 Mart 2015 tarihleri arasında geçerli “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 


Şık masa ve sandalyelerle tamamlanmış yeni bir mutfak isteyen müşterilerine, birbirinden avantajlı seçenekler sunan Kelebek Mutfak, 6.000 TL ve üzeri alışverişlerde ‘Bir adet Yuvarlak Masa’ ve ‘3 adet Tabure’ hediye ediyor. Kampanya kapsamında 9.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine ‘Bir adet Açılır Kapanır Masa’ ve ‘3 adet Sandalye’ veren Kelebek Mutfak, 12.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise bir adet ‘Oval Masa’ ve 3 adet ‘Sandalye’ hediye ediyor. 


Kullanıcıya ve mekana özel çözümler...