28 / 03 / 2024

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.



Yuriçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği açılışlarla mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek’in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete giriyor. Son olarak Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçen Kelebek Mutfak mağazasının açılışı; Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Kelebek’in, tüketicinin hayatını kolaylaştıran estetik ve fonksiyonel ürünleriyle sektöre öncülük ettiğini vurgulayan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “80 yıllık bir marka olarak, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşırken, bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline gelmeyi hedefliyoruz. Açtığımız her mağazanın, hem markamıza hem de bulunduğumuz kente ve ülke ekonomisine katkı sağladığına inanıyoruz” dedi.


Kelebek Mutfak’ın çok beğenilen tasarımlara imza attığına dikkat çeken Serdar Sorfük, “Ülkemizdeki birçok prestijli projenin mutfak mobilyası, Kelebek Mutfak imzasını taşıyor. Yalnızca yurtiçinde değil, yurt dışında da önemli çalışmalarda bulunuyoruz. Yeni mağazacılık anlaşıyla ülkemizin her bölgesine yeni showroom’lar kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Hedef yıl sonuna kadar 200 mağaza

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.


Geri Dön