19 / 04 / 2024

Kelebek mağazaları

Kelebek mağazaları

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

I-AM Kelebek'in mağazalarında modülerliği vurguluyor!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, yeni mağaza konseptini üstlendiği Kelebek için modülerlik vurgusunu mağazanın her alanında hayata geçirdi.

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Kelebek mağazalarında kat kat indirim fırsatı!

Ekim ayı boyunca ‘ilk takımı yüzde 15’, ‘ikinci takımı yüzde 50’ indirimle sunan Kelebek’in cazip kampanyası ile zevkinize ve bütçenize göre evinizi yenileme fırsatını kaçırmayın.

Kelebek Mobilya ortak arıyor!

Mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek muhtemel hisse devri ve ortaklık için Hollandalı International Furniture ve Doğtaş ile görüşmelere başladı

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı!

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı. Mağazaların açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirtti.

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Kelebek mağazaları Haberi

Kelebek mağazaları

Doğan Ailesi mobilya macerasına başlayalı neredeyse yarım asır oldu. Hacı Ali Doğan'ın Çanakkale'de 1972 yılında 35 metrekarelik bir atölyede temelini attığı Doğtaş, şimdilerde Türkiye'nin önde gelen mobilya üreticilerinden biri. 2012 yılında Türkiye'nin en köklü mobilya markalarından Kelebek'i satın alan Doğan Ailesi, mobilya sektöründe Doğtaş ve Kelebek markalarıyla rekabete katılırken, yatakta Lova, e-ticarette de Ruum Store ile tüketiciye ulaşıyor. Tüm markalarında mağazalaşma yatırımlarını hızla sürdüren Doğtaş Kelebek, 2021'de 500 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Hacı Ali Doğan'ın altı oğlundan en küçüğü olan İsmail Doğan, Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su olarak Doğanlar Yatırım Holding'in amiral gemisi olan mobilya sektöründen sorumlu. Doğan, ''Eğer pandemide ikinci dalgaya maruz kalmazsak yüzde 60 büyüme hedefimiz bulunuyor. Bu yıl grup olarak 1 milyar TL ciro hedefledik'' diyor. 

Mağazalaşma yatırımlarınızı...