23 / 04 / 2024

Emsan mutfak şeflerinde yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Emsan mutfak şeflerinde yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mutfakların vazgeçilmez yardımcısı olan mutfak şefleri şimdi Emsan kalitesi ve yüzde 15 indirimle satışta. İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi..



Günümüzde mutfakların bir numaralı yardımcıları arasında mutfak şefleri bulunuyor.  Tam kıvamında karışımlar hazırlamak isteyenler için mutfak şefleri vazgeçilmez ürünler arasında bulunuyor.

 Emsan Bella Gusto Golden Pink Stand Mikser mutfak şefi 1300 Watt gücü, 6 kademeli hız ayarı ve üç farklı aparatı ile karışımlarınızı istediğiniz kıvama hızlıca getirmenize yardımcı olur.

Ayrıca 5 litre paslanmaz çelik karıştırma kabı ile hem çok miktarda malzemeyi tek seferde karıştırmanızı sağlar hem de sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunar.

En iyi karıştırma sonucunu elde etmeniz için kayış sistemi bulunan Emsan Bella Gusto Stand Mikser mutfak şefi, sıçrama öneyici kapağı ile de sizi temizlik zahmetinden kurtararak mutfaktaki işinizi kolaylaştırır.

Peki, Emsan mutfak şefi fiyatları ne kadar? Karaca Emsan mutfak şefi fiyatları kaç  TL? İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön