29 / 03 / 2024

Füzyon tencere mutfakların başrol oyuncusu olacak!

Füzyon tencere mutfakların başrol oyuncusu olacak!

Yenilikçi mutfak markası Emsan’ın pişirmede devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tenceresi, Kurban Bayramında da mutfakların başrol oyuncusu olacağa benziyor.



Her vaktin değerli olduğu bayram telaşında hızlı ve pratik çözüm sunan Füzyon Tencere, bu bayramda da zamandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor.


Kurban Bayramı’nda dolup taşan sofraların vazgeçilmezi et yemekleri, Emsan’ın devrim niteliğindeki Füzyon Düdüklü Tenceresiyle daha da kolaylaşıyor.


Uluslararası tasarım ödüllü Emsan Füzyon Düdüklü Tencere, kısıtlı zamana sahip olan bayram günlerinde sofralarınızı sağlıklı ve lezzetli yemeklerle buluşturuyor. Pişirme sırasında açılabilen kapak tasarımıyla bir ilke imza atan Füzyon Düdüklü Tencere, aynı anda iki yemek pişirme imkanı sağlıyor.


Üstte sebze haşlarken, altta yemek pişirin


Çift katlı pişirme özelliğiyle alt katta yemekleriniz pişerken üst katta da haşlama yaparak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Füzyon ile, suyla temas etmeden yalnızca buharla pişen yemekler, vitaminini içinde tutarken buhar sepeti sayesinde sebzeleri mükkemmel pişmeye ulaştırıyor. Zarif tasarımlı cam kapağı ise pişirme sırasında tencerenin içini görmenizi sağlayarak bayramda sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanı size bırakıyor.


Emsan Füzyon Tencere satış fiyatı; 299 TL’dir.


Geri Dön