27 / 04 / 2024

En düşük memur maaşı 15 bin TL mi oluyor? Acilen bakın

En düşük memur maaşı 15 bin TL mi oluyor? Acilen bakın

Son zamların ardından en düşük memur maaşının 15 bin TL olacağı iddia edildi. Ancak memur maaşları ocak ayında 6 aylık enflasyon rakamlarına göre belli olacak.



Enflasyon sarmalı emeklisi, memuru, işçisi ve öğrencisi herkesi etkisi altına aldı. Enflasyon sorunundan nasibini almayan neredeyse kalmadı. Memurlar da enflasyona karşı direnebilmek amacıyla maaşlarına yapılacak zamları beklemeye başladı. Geçtiğimiz ay yapılan zammın ardından en düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye çıkarıldı. Bu gelişmenin ardından memur maaşlarına gelecek yeni zamlar da merak edilmeye başlandı. Peki memur maaşlarına zam ne zaman gelecek? İşte konuyla ilgili tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön