25 / 04 / 2024

En gözde villa projeleri hangileri

En gözde villa projeleri hangileri

Konak İnşaat tarafından Güzelce'de inşa edilen Güzel Şehir Villaları, 800.000 metrekare alan üzerine tümü deniz manzaralı 800 villadan oluşuyor, İstanbul'un en büyük villa kenti olan Güzel Şehir Villaları'nda son 15



Güzelşehir Villaları

Konak İnşaat tarafından Güzelce'de inşa edilen Güzel Şehir Villaları, 800.000 metrekare alan üzerine tümü deniz manzaralı 800 villadan oluşuyor, İstanbul'un en büyük villa kenti olan Güzel Şehir Villaları'nda son 15 villa satışa sunuldu.

Orman Ada

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından Zekeriyaköy'de konumlandırılan Orman Ada projesi 220 bin metrekare alan üzerinde 188 villa ile 71 adet sıra evden oluşuyor. 25 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projede, 1.100 metrekarelik sosyal tesis, yüzme havuzu, sauna, buhar ve masaj odaları, pilates ve fitness merkezi bulunuyor.

Belkıs Konakları

Metropol Yapı tarafından Uskumruköy'de inşa edilen Belkıs Konakları, 74 özel villadan oluşuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, fitness merkezi, squash, kapalı basketbol sahası ve saunanın bulunduğu Belkıs Konakları Uskumruköy'de yeşil içinde sağlıklı bir ve huzurlu yaşam alanı sunuyor.

ANTRİVA VİLLALARI

Ant Yapı tarafından Riva'da inşası devam eden Antriva Villan 100.000 metrekare alan üzerinde 3 farklı şekilde toplam 99 villa tipinden oluşuyor. Karadeniz kıyısında konumlandırılan Antriva Villan A, B ve C olmak üzere 3 villadan tipinden oluşuyor. A tipi villalar 569, B tipi villalar 574, Ctipi villalar ise 323 metrekareden oluşuyor.

Saklı Bahçe Konakları

Bemay İnşaat tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Avrupa Konakları Saklı Bahçe Konakları hemen teslim uygulamasıyla satışları devam ediyor. 8 bloktan oluşan Avrupa Konakları Saklı Bahçe, 6 tip olmak üzere toplam 36 villadan oluşuyor. Son villalar, özel ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Biblos Koru& Su Villaları

Biblos İnşaat tarafından Selimpaşa'da inşa edilen Biblos Koru&su Villaları
11.000 metrekare alan üzerinde 20 villadan oluşuyor. Her villanın bitişiğinden başlayan 3.000 metrekarelik bir havuzun yer aldığı projede anlaşmalı bankayla 120 aya 0,78 faiz oranıyla hemen teslim son 17 villa satışta.
Habertürk/Necmi ÇİÇEKÇİ


Geri Dön