28 / 03 / 2024

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...



Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir. Merkezi lokasyonda bir ofis ararken bütçenize uygun bulacağınız tek yer ise karanlık ya da ufak bir apartman dairesi olabilir. Üstelik ofis mobilyası, adınıza fatura açtırma gibi işlemler için harcayacağınız süre işinize daha az zaman ayıracağınız anlamına gelir ve çoğu zaman hayalinizdeki ofis ile bütçeniz örtüşmez. 

Su ve havalandırma tesisatlarının yetersiz olduğu evden bozma bir ortam için yaptığınız masrafların kaygısı ile ne kadar verimli çalışacaksınız? Tüm o abonelik, paket kargolama ya da apartman işleri için koştururken kendi işinizi nasıl ilerleteceksiniz? Peki ya sizi ziyarete gelen müşterileriniz? Onları böyle bir ortamda nasıl ağırlayacaksınız ya da şirket kimliğinizi onlara nasıl anlatacaksınız? 

Bütün bu sorunlar içinden çıkılamaz gibi görünse de bunların hiçbirini yaşamadan, Anadolu Yakası’nın göbeğinde, ulaşımı oldukça kolay bir lokasyonda A kalite bir ofiste iş hayatına girmeniz Ritim Office ile mümkün!

Ritim Office ile “Ofisiniz Hazır” Hemen Çalışmaya Başlayın!

Günümüzde pek çok kişinin aklına parlak iş fikirleri gelebilir. Ancak bu fikirleri hayata geçirirken kaynaklar kısıtlı ise ofis kiralamak ve ofis donanımlarına yatırım yapmak bir külfet haline dönüşür. Özellikle çoğu girişimci, ofis kurma kararını getireceği maliyet ve yaratacağı vakit kaybının etkisi ile erteler. İşte bu noktada Ritim Office girişimcilerin, bütçesi kısıtlı işletmelerin, freelance çalışanların ve toplantı odasına ihtiyaç duyan firmaların yardımına koşar. 

2019 yılında Maltepe’de kurulan Ritim Office, dünyada popülerliği hızla artan paylaşımlı ofis konseptini Türkiye’e getirmiştir ve ilk günden itibaren de başarı ile uygulamaktadır. Marka, Anadolu Yakası’nın en canlı iş merkezlerinden birinde Türk girişimcilerin yeni yeni duymaya başladığı hazır ofis ve açık ofis konseptini kalite ile birleştirerek şirketlere etkili çözümler sunmaktadır. 

Kaynağı kısıtlı işletmeler ve projesini geliştirmek isteyen girişimciler için her bütçeye uygun çalışma alanı imkanı sağlayan Ritim Office; resepsiyon hizmetleri, 7/24 ofis çalışma saati ve güvenlik hizmetleri, kapalı otoparkı, internet ve faks hizmetleri, açık mutfağı ve kolay ulaşım imkanı ile göz doldururken girişimcilere resmi bir iş adresi gösterme imkanı da tanıyarak kurulum aşamasındaki şirketlerin ikamet adresi gösterme ihtiyaçlarına çözüm sunar. Bu sayede şirketlerin yasal olarak var olmalarına ve prestijli bir iş merkezinde ikamet ederek daha güvenilir bir imaj çizmelerine de yardımcı olur. Ritim Office; sunduğu tüm bu imkanlar ile globalleşen dünyaya ve ivmesi hızla artan iş yaşamına ayak uydurmanıza destek olurken en uygun maliyet ile maksimum verimlilikte çalışmanızı sağlar. 

Ritim Office’in özellikle Gülsuyu metro istasyonuna yakın konumu, güler yüzlü personeli, 7/24 kullanım imkanı ve firmaya özel sekreterlik hizmetleri ile herhangi bir operasyonel iş ile uğraşmaz ya da harcama yapmaz, bütçenize dost bir ofise sadece bilgisayarınızı getirerek işinize odaklanabilirsiniz. 

Nasıl mı? Ritim Office’in sunduğu hazır ofis, sanal ofis, paylaşımlı ofis (coworking) alanları ve toplantı odası hizmetlerini gelin daha yakından inceleyelim!

Hazır Ofis Kiralama Hizmetleri 

İşinizde başarıyı, ancak doğru çalışma ortamını yaratarak yakalayabilirsiniz. Böyle bir ortamı yaratmak için bütçeniz sınırlıysa ve ofis işleri ile uğraşmayı vakit kaybı olarak görüyorsanız, hazır ofis konsepti tam size göre! 

Kısaca özetleyecek olursak hazır ofis, sizi hiçbir operasyonel iş ile uğraştırmadan anahtar teslim bir iş mekanına sahip olmanızı sağlayan hizmetlerin bütünüdür. Ritim Office, geniş bir yelpazedeki kiralık hazır ofis seçenekleriyle tüm ofis ihtiyaçlarınızı karşılayacak çözümler sunmaktadır. 

Toplantı odaları, resepsiyon ve lobi, 7/24 açık otoparkı ve güvenlik ofisi, konforlu ve şık mobilyaları, mutfak, şirketinize özel tahsis edilen telefon hattı, şirketinize özel sekreterlik hizmeti, yüksek hızlı internet ve kargo takibi gibi hizmetleriyle Ritim Office sunduğu kiralık hazır ofis seçenekleri sizi ofis kiralamak, dayayıp döşemek ve fatura başvurusu için harcadığınız zamandan kurtarırken, aynı zamanda normal bir ofis için yapacağınız aylık düzenli harcamalardan %50’ye varan bir oranda tasarruf etmenize de imkan tanır. 

Hali hazırda Anadolu Yakası’ndaki hazır ofis seçeneklerini değerlendiriyorsanız, sunduğu tüm hizmetler ile birlikte Ritim Office hazır ofis M4 Kadıköy-Tavşanlı metrosuna olan yakınlığı ile de dikkat çekmektedir. E-5 Karayolu’nun hemen bitişiğinde yer alan Ritim Office hazır ofisleri Kartal bölgesinde oturan ve bu bölgeden çok uzaklaşmak istemeyen girişimciler ve işletme sahiplerinin de ilk tercihlerinden biri olmaktadır. 

Ritim Office’in hazır ofis konseptinde sunduğu hizmetler neler?

Ritim Office hazır ofis Maltepe ilçesinin en canlı iş merkezlerinden birinde size en kaliteli ofis hizmetlerini sunmayı amaçlar. Markanın, hazır ofis konseptine dahil olarak sunduğu hizmetler şu şekilde sıralanabilir: 

-    A+ Ritim İstanbul Plaza’da göstereceğiniz iş adresi ile şirketinizi yasal bir yükümlülükten kurtarır ve şirket kimliğinizi müşterilerinize net olarak gösterebilirsiniz. 
-    Birinci sınıf ofis malzemeleri için harcama yapmazsınız. 
-    Kargo, fotokopi ve diğer ofis işlemleri için destek alırsınız. 
-    Her bir ofis için ayrı iklimlendirme hizmeti alabilirsiniz. 
-    Mesai saatleri boyunca sunulan sekreterlik hizmetleri ile telefonlarınız için ekstra bir personel tutmaktan kurtulursunuz. 
-    100 MBps Fiber internet ve tahsis edilen sabit hat ile telefon ve internet faturaları ile uğraşmadan işinize odaklanabilirsiniz. 
-    Açık alanda sağlanan sıcak/soğuk içecek ikramları sayesinde yoğun iş temponuza keyifli bir mola verebilirsiniz. 
-    Ofisinizi 7/24 kullanabilir, böylece gece yarısı aklınıza bir fikir geldiğinde ya da acil bir işiniz olduğunda hemen ofisinize gidebilirsiniz. 
-    Kapalı otoparktan faydalanırsınız.
-    Temizlik ve ofis bakım hizmetleri sayesinde her zaman temiz ve düzenli bir ofiste çalışabilirsiniz. 
-    İhtiyacınız olduğunda uygun fiyatlar ile 10 kişilik toplantı odası kiralayabilirsiniz.

Hazır ofis kiralama fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz Ritim Office ile iletişime geçebilir, beğendiğiniz ofisi 1 yıllık süre ile kiralayabilirsiniz. Üstelik hazır ofis kiraladığınızda, firmanız adına herhangi bir stopaj vergisi ödemek zorunda kalmaz ve faturanızın KDV tutarını aynı ay içerisinde gider olarak gösterebilirsiniz.

Paylaşımlı Ofis Kiralama Hizmetleri

İngilizce “Coworking” kelimesinden dilimize giren paylaşımlı ofis konsepti, kişilerin aynı ofis ortamında bireysel ya da ekip şeklinde çalışması anlamına gelir. Sürekli ofise ihtiyaç duymasanız da bazen masa sandalye gibi ekipmanlardan faydalanmak isteyen bir freelance çalışansanız ya da henüz fikir aşamasındaki bir projeye arkadaşınızla birlikte odaklanmak istiyorsanız paylaşımlı ofisler tam size göre! 

Ritim Office’in sunduğu paylaşımlı ofis ortamında dilediğiniz masada çalışırken farklı kişilerle tanışabilir ve daha büyük iş birliklerine imza atabilirsiniz.

Ritim Office’in paylaşımlı ofis konseptinde sunduğu hizmetler neler?

Ritim Office paylaşımlı ofis fiyatları çalışma masanızı kiraladığınız süreye göre değişiklik gösterir. Çalışacağınız masayı günlük, haftalık ya da aylık kiralayarak kendinize kaliteli bir çalışma ortamı yaratabilir ve aşağıdaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz:  

-    Yüksek hızlı internet, faks ve yazıcı cihazını ihtiyacınız ölçüsünde kullanabilirsiniz. 
-    Müşterilerinizin ve bir proje üzerinde çalışacağınız misafirlerinizin güler yüzlü resepsiyon personelleri tarafından karşılanmasını sağlayabilirsiniz. 
-    7/24 çalışma saatleri sayesinde istediğiniz saat aralığında çalışabilirsiniz. 
-    İhtiyacınız olduğu anda kolayca hazır ofis ya da sanal ofis seçeneklerine geçiş yapabilir ve işinizi büyüttüğünüzde adres değişikliği yapmadan enerjinii işinize odaklamaya devam edebilirsiniz. 
-    Mutfak alanını kullanabilir ve ücretsiz olarak sıcak ve soğuk içecek imkanlarından yararlanabilirsiniz. 
-    Elektrik, internet, iklimlendirme gibi faturaların yükünden ve takibinden kurtulursunuz. 

Toplantı Odası Kiralama Hizmetleri

Toplantı odası olmayan küçük işletmeler ya da şehir dışından gelen şirketler toplantı odası kiralama hizmetlerinden sık sık faydalanmaktadır. Sizin de profesyonel bir toplantı odasına ihtiyacınız varsa, Ritim Office sunduğu hizmetlerle 5 yıldızlı otel konforunda toplantılar yapmanıza destek olur. Ritim Office’in Anadolu Yakası toplantı odası seçenekleri bu bölgede toplantı yapmak isteyenler için kaliteli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır. Ritim Office toplantı odalarının dekorasyonu ile şirketinizin prestijine prestij katarken, son teknoloji konferans ve toplantı ekipmanlarıyla, iş toplantılarını en verimli şekilde geçirmenize imkan tanır. 

Kartal bölgesinde yaşıyorsanız, toplantılarınız için “Kartal toplantı odası kirala” sorgusunu internet üzerinde sık sık gerçekleştiriyor olabilirsiniz. Ulaşım konusunda kaygılarınız nedeniyle Kartal toplantı odası seçeneklerini değerlendiriyorsanız, toplantılarınız için Ritim Office iyi bir tercih olacaktır. Çoğu işletme Ritim Office’i, Kadıköy-Tavşantepe metro hattına ve E-5 karayoluna yakın konumu nedeniyle tercih etmektedir. Kartal bölgesinden gelecek misafirlerinizin toplantılara kolayca ulaşmalarına yardımcı olmak için Ritim Office toplantı odası kiralama seçeneklerini detaylı olarak inceleyebilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. 

Ritim Office’in toplantı odalarında sunduğu hizmetler neler?

Ritim Office toplantı odası fiyatları kiraladığınız toplantı odası sayısı, yapacağınız etkinliğin kapsamı ve kiralama süresine göre değişiklik gösterir. Toplantı odalarını yarım günlük, günlük ya da aylık olarak kiralayabilir, önceden bildirdiğiniz takdirde hafta sonları da toplantı ve eğitim gibi aktivitelerinizi Ritim Office’te gerçekleştirebilirsiniz. 

Toplantı ve eğitimleriniz için Ritim Office toplantı odalarını tercih ettiğinizde: 

-    Araç ile gelen misafirleriniz kapalı otoparktan faydalanarak park sıkıntısı yaşamadan toplantı mekanına ulaşırlar.
-    Araç kullanmayan misafirleriniz de toplantılarınıza toplu taşıma ile kolayca gelebilir. 
-    Misafirleriniz güler yüzlü bir personel tarafından karşılanır ve toplantı odasına yönlendirilir. 
-    Tüm toplantılar boyunca içecek ve ikramlar sizin için tedarik edilir. 
-    Toplantı öncesi ve esnasında her türlü altyapı gereksinimi profesyonel IT desteği tarafından karşılanır ve meydana gelebilecek herhangi bir sistem hatası hızla çözülür.
-    Sağlanan hızlı, ücretsiz internet ve LCD ekran ile video konferanslarınız sorunsuzca ilerler.

Böylece size konforlu bir toplantı odasında misafirlerinizi ağırlamak ve keyifle işinize odaklanmak kalır!

Sanal Ofis Kiralama Hizmetleri 

Kısa tanımı ile sanal ofis, çalışanların ve yeni girişimcilerin internet üzerinden erişebildikleri bir dizi işletme fonksiyonlarını sunarak kişilerin uzaktan çalışmasına imkan tanıyan ve yasal iş adresi olarak gösterebilecekleri bir hizmet çeşididir. Sanal ofis, iş hayatına yeni girmiş ve son günlerde sıkça duyduğumuz bir kavramdır. Özellikle girişimcilik ekosisteminde ve daha birçok sektörde tercih edilen bir çözümdür. Girişimciler için tercih edilmesinin sebebi bütçe dostu olmasıdır. 

Kaynakları kısıtlı bir girişimci olduğunuzu düşünün, şirketinizi kurmak için bir ofis tuttuğunuzda ofis kirası, elektrik, su, internet, telefon ve doğal gaz faturası, iş yeri olmanız nedeniyle stopaj vergisi gibi pek çok harcama ile karşı karşıya kalacaksınız. Üstelik gelen ve giden postalarınızın takibi, şirketinize gelen telefonların cevaplanması ve ofisinizin temizliği için de personel almanız gerekir. Yapacağınız tüm bu masraflar, işiniz için yapacağınız harcamaların önüne geçer ve iş geliştirme süreçlerinizi olumsuz etkiler. 

Geleceğini tam olarak göremediğiniz bir proje için bu kadar harcama yapmak riskli olmaz mı? İşte sanal ofis sizi tüm bu masraflardan kurtararak bütçenize ve verimliliğinize katkı sağlayan risksiz bir ofis çözümü olarak öne çıkar. Sağladığı bu tasarruf ile sanal ofis kiralama belirli bir bölgede şube göstermek isteyen işletmelerin de sık sık tercih ettiği yöntemlerden biridir. 

Saatlik ofis ihtiyacınız varsa ya da bir misafiriniz ile birkaç günlüğüne ofis alanında çalışmanız gerekiyorsa, sanal ofis üyelik paketleri size saatlik ofis kiralama imkanı da tanır. Bu gibi durumlarda da fiziksel ofis ihtiyacınızı sadece kullandığınız süre kadar ödeme yaparak karşılamış olursunuz. 

Sanal ofis hizmetinden yararlanan başlıca sektörleri ise şu şekilde sıralamamız mümkün: avukatlık büroları, yaşam koçluğu hizmeti veren firmalar, organizasyon şirketleri, yazılım şirketleri, butik ajanslar ve pazarlama şirketleri, freelance çalışanlar, vakıflar, emlak şirketleri...

Ritim Office Anadolu Yakası sanal ofis kiralama seçenekleri ile ihtiyacı olan girişimcilere en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Ritim Office, kiralık sanal ofis arayan işletmelerin tüm ofis ihtiyaçlarını profesyonelce karşılarken, işletme sahiplerinin işlerini büyütmelerine destek olur. 

Ritim Office’in sanal ofis konseptinde sunduğu hizmetler neler?

Gününüzün büyük bir kısmını dışarıda geçiriyorsanız ve ofiste çok az vakit geçiriyorsanız ya da kaynakları kısıtlı bir girişimciyseniz sanal ofis üyeliği sizin için en mantıklı çözüm olacaktır. Sanal ofis fiyatları aldığınız hizmet ve paket içeriklerine göre farklılık gösterebilir. Ritim Office’ten sanal ofis üyeliği aldığınızda: 

-    Yasal olarak gösterebileceğiniz prestijli bir iş adresinin sahibi olursunuz. 
-    Ofise ihtiyaç duyduğunuz günlerde üç saate kadar paylaşımlı ofis imkanlarından faydalanırsınız. 
-    Yüksek hızlı internet bağlantısı ile işlerinizi aksaklık olmadan yürütebilirsiniz. 
-    Gerek duyduğunuzda uygun fiyatlarla toplantı odası kiralayarak misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayabilirsiniz. 
-    Mesai saatleri içerisinde firmanıza özel sekreterlik hizmetlerinden faydalanırsınız. 
-    Açık ofiste çalıştığınız anlarda sıcak ve soğuk içecek ikramlarından ücretsiz yararlanırsınız. 
-    Postalarınız sizin yerinize teslim alınır ve size anında bilgi verilir.
-    Kapalı otoparkını günlük ücreti karşılığında kullanabilirsiniz. 

Ritim Office personeli ile iletişime geçerek sanal ofis üyeliği hakkında detaylı bilgi alabilir, dilerseniz 6 aylık ya da 1 yıllık sanal ofis hizmetinden faydalanabilirsiniz. 

Ritim Office ile profesyonel hayata adım atın

Çalışma ortamınız, şirket kimliğinizi yansıtacak en önemli unsurdur. Ofisinizin iç tasarımı kadar arayan müşterilerinizin telefonda nasıl karşılandığı da oldukça önemlidir. Çoğu firma hazır ve sanal ofis hizmetlerinden yararlandığında kendilerine gelen telefonların otomatik sekreter tarafından yanıtlanacağını düşünür. 

Ritim Office’de ise bu durum tamamen farklıdır. Şirketiniz adına tahsis edilen telefon hattına gelen her bir çağrı diksiyonu düzgün, konuşma kabiliyeti yüksek ve iş yoğunluğunda hiçbir çağrıyı kaçırmayacak uzman bir sekreter tarafından şirketiniz adına yanıtlanır.

Sekreter çağrıyı şirketiniz adına yanıtladıktan sonra: 

-    Şirketi arayan kişinin bilgilerini ve arama nedenini öğrenir. 
-    Gelen çağrıyı beklemeye alarak istediğiniz cep telefonu numarası ya da sabit hattı arayarak sizi bilgilendirir. 
-    Çağrı içeriği ile ilgili bilgiyi aktardıktan sonra müsaitseniz arayan kişiyi size bağlar.
-    Müsait olmadığınız durumlarda da çağrı notlarını e-posta adresinize gönderir. 

Böylece şirketiniz, telefon ile ulaşmak isteyen kişilerin karşısına gayet kurumsal bir kimlik ile çıkmış olur. Ayrıca yoğunluktan dolayı önemli çağrıları da kaçırmamış olursunuz. Şirketiniz adına gelen paketler de yine aynı şekilde teslim alınır ve size bilgilendirmesi yapılır. Böylece beklediğiniz belgelerin veya kargoların durumundan da ofiste olmasanız dahi haberdar olursunuz. 

İster hazır ofis isterseniz de toplantı odası kiralayın. Sanal ofisten, toplantı odası ve anahtar teslim hazır ofise kadar pek çok seçenek Ritim Office’te sizleri bekliyor. Ofis paketlerini değerlendirmek ve bütçenize en uygun hizmet hakkında bilgi almak için Ritim Office ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Çalışma ortamlarını fiziksel olarak görmek isterseniz, önceden randevu alarak Ritim Office’in güler yüzlü personelini ziyaret edebilir ve bir çaylarını içebilirsiniz. 

Ritim Ofis kurucusu Cem Yolcu 


Geri Dön