29 / 03 / 2024

Nef'in yeni nesil yatırım aracı!

Nef'in yeni nesil yatırım aracı!

Nef markası, Timur Gayrimenkul tarafından oluşturulan bir marka. Nef satışlarına "kredisi teslimde, kiracısı içinde" sloganıyla devam ediyor. İşte Nef'in yeni nesil yatırım aracı detayları...



Nef yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında daire alıcılarına kolaylık sağlanıyor. Nef'in yeni nesil yatırım aracı ile satışlar "kredisi teslimde, kiracısı içinde" sloganıyla yapılıyor. 


Nef kolay yatırım aracı ödeme şekli;

Peşinat ilk 24 ayda ödeniyor, kredi ödemesi teslimde yani 2 yıl sonra yapılabiliyor. İstenildiğinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesi yarısından fazlasını kiracı karşılayacağı bir yatırımla daire sahibi olunabiliyor.  


Timur Gayrimenkul tarafından oluşturulan "Nef" markası adı altında inşa edilen birçok projenin satışı devam ediyor.


Nef kolay yatırım aracı reklamı

"Bugüne kadar iyi bir yatırım yapmak için hep beklediniz. Bir cesaret geldi, sonra “hem kira hem kredi nasıl ödenir?” dediniz, beklediniz. Dalgalandı dediniz, döviz dediniz, parite dediniz, beklediniz. Zaten bu zamanda iyi bi kiracı da nerden bulunur dediniz, sonunda yine beklediniz. İyi ki beklediniz. Karşınızda Nef’in yeni nesil yatırım aracı Kolay Yatırım. Daha fazla beklememek için şimdiden yerinizi ayırtın."


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön